AfterDawn logo

Tässä kaikki tammikuun uudet Netflix-elokuvat

Matti Robinson Matti Robinson

Vuosi alkaa Netflixin uuden alkuperäistuotannon suhteen melkoisen vauhdikkaasti. Tämän kuun aikana julkaistaan pelkästään Originals-elokuvien muodossa 20 uutta nimikettä, jotka käymme tässä läpi.

Perheen pienimmät saavat uuden erikoisosan intialaismuksu Bheemin seikkailuissa värikkäässä Mighty Little Bheem: Kite Festivalissa ja koko perheelle soveltuu myös mm. Demi Lovaton ja Sia:n ääninäyttelemä animaatiokomedia Charming.

Komedioita tulee hyvin myös aikuisempaan makuun: korelainen What Happened to Mr. Cha? kertoo huippunäyttelijän vanhoista päivistä, Asphalt Burning on eräänlainen norjalaisversio Talladega Nightsista, synkkä turkkilaiskomedia Stuck Apart kertoo Azizin keski-iän kriisistä, brassifilmi Double Dad on tarina nuoren tytön isäetsinnöistä, espanjalainen So My Grandma's a Lesbian! kertoo kahden 70-vuotiaan naisen uudesta rakkaustarinasta ja Finding 'Ohanassa brooklyniläissisarukset löytävät Hawaiista aarteen.

Muunkin genren elokuvatuotantoa toki saapuu. Tulossa on Vanessa Kirbyn ja Shia LeBeoufin tähdittämä ja Scorsesen tuottama nyyhkydraama Pieces of a Woman, Cyberpunk-teemainen Outside the Wire, bollywood-draama koomaan ajautuneen äidin ja tyttären suhteesta Tribhanga, tositapahtumiin perustuva sotadramaa Fatima, kirjaan perustuva intialainen synkkä rikosdraama The White Tiger, Naomi Wattsin ja The Walking Deadin Andrew Lincolnin (kuvassa) tähdittämä tositapahtumiin perustuva Penguin Bloom, Javier Gutiérrezin tähdittämä jäätävä toimintatrilleri vankeja vastaan yksin taistelevasta poliisista Below Zero sekä tositapahtumiin perustuva brittidraama The Dig, jota tähdittää mm. Ralph Fiennesin.


Näiden lisäksi Netflix laajentaa vahvaa dokumenttielokuvatarjontaa neljällä tuotoksella. The Minimalists: Less Is Now kertoo minimalistiliikehdinnästä, jossa pyritään vähentämään materiaomistuksia. Nimensä mukaisesti Ratones Paranoicos: The Band that Rocked Argentina kertoo puolestaan argentiinalaisesta rock-bändistä ja Tony Parker: The Final Shot NBA:n yhdestä suurimmista tähdistä Tony Parkerista. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy pureutuu crack-kokaiinin värikkääseen historiaan.

Tässä vielä kaikki tammikuun Netflix Originals -uutuuselokuvat aikajärjestyksessä:

Tammikuun 1.
The Minimalists: Less Is Now
What Happened to Mr. Cha?

Tammikuun 2.
Asphalt Burning

Tammikuun 6.
Ratones Paranoicos: The Band that Rocked Argentina
Tony Parker: The Final Shot

Tammikuun 7.
Pieces of a Woman

Tammikuun 8.
Charming
Mighty Little Bheem: Kite Festival
Stuck Apart (Azizler)

Tammikuun 11.
Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy

Tammikuun 15.
Double Dad (Um Pai no Meio do Caminho)
Outside the Wire
Tribhanga


Tammikuun 22.
So My Grandma's a Lesbian! (Salir del ropero)
The White Tiger

Tammikuun 27.
Penguin Bloom

Tammikuun 29.
Below Zero (Bajocero)
Finding 'Ohana
The Dig

Tammikuun 31.
Fatima

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki