AfterDawn logo

Halon tarina Xbox 360:lla päättyy joulukuussa 2021

AfterDawn AfterDawn

Microsoft aikoo sulkea Halo-pelisarjan verkkopalvelimet joulukuussa 2021 niiden pelaajien osalta, jotka pelaavat edelleen Xbox 360-versioita kyseisistä peleistä.

Muutos koskettaa myös pelaajia, jotka pelaavat vanhoja Xbox 360:lle tehtyjä Halo-pelejä uudemmilla Xbox-konsoleilla. Palvelinten lakkautuksen jälkeen pelit edelleen toimivat, mutta käytännössä kaikki oleellinen verkkopelaamiseen liittyvä toiminnallisuus lakkaa toimimasta.

Muutos ei ole sinänsä valtava: viimeisin Halo-sarjan peli julkaistiin Xbox 360:lle vuonna 2012, joten kahdeksan vuoden tuki kuulostaa jo varsin reilulta Microsoftin taholta.

Samaisten tietojen mukaan kaikkien Xbox 360:lle suunnattujen Halon versioiden myynti on myös lakkautettu. Palvelimet sammutetaan 18.12.2021.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki