AfterDawn logo

Netflixiltä erikoinen veto: Katsele sarjoja, mutta ilman videota

AfterDawn AfterDawn

Netflix tuo jälleen uuden uudistuksen palveluunsa, mutta hieman erikoisemman kuin mihin on totuttu viime aikoina.

Uudistuksen myötä Netflixissä olevia sarjoja ja elokuvia voi halutessaan myös kuunnella, täysin ilman videota. Eli käytännössä halutessaan mistä tahansa sarjasta voi rakentaa itselleen hieman hämmentävän kuunnelman.

Luonnollisesti tarkoitus on säästää kuluttajien siirtämiä datamääriä - ne kun tuppaavat olemaan monessa maassa edelleen varsin rajoitettuja (tietty määrä gigatavuja kuukaudessa).

Ominaisuus sopinee parhaiten sisällöille, jotka toimivat ilman kuvaakin, kuten vaikkapa tiettyihin stand-up -komedioihin. Aiheesta kertoi Android Police.

Uudistus jaellaan ns. palvelinpuolen päivityksenä, eli sovellusta itsessään ei tarvitse päivittää, vaan ominaisuus tulee kullekin käyttäjälle käyttöön, kun tulee. Uudistus levitetään ilmeisesti hissukseen käyttäjille, sillä omissa testilaitteissamme asetusta ei vielä ollut näkyvissä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki