AfterDawn logo

Apple julkaisi peräti 629 euron AirPods Max -over-ear kuulokkeet: aktiivinen melunvaimennus ja 20 tunnin akunkesto

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
2 kommenttia

Apple esitteli over-ear -malliset AirPods Max -kuulokkeet, joilla Apple kilpailee muun muassa Bosea ja Sonya vastaan. Tosin hinnalla Apple ei kilpaile, sillä näistä kuulokkeista joutuu maksamaan peräti 629 euroa. Esimerkiksi Sonyn WH-1000XM4 -huippukuulokkeet maksavat "vain" 370 euroa.

Apple kertoo suunnitelleen AirPods Maxit täysin uudenlaiseksi kokemukseksi. Kuulokkeissa oleva kaariverkko on hengittävä ja vähentää päähän kohdistuvaa painetta. Kuulokkeet käyttävät ruostumatonta teräsrunkoa, joka on päällystetty pehmeällä materiaalilla. Varsi puolestaan säätyy portaattomasti, joka varmistaa istuvuuden.

AirPods Max -kuulokkeiden muistivaahdosta valmistetut korvatyynyt on päällystetty pehmeällä erikoisvalmisteisella tekstiiliverkolla ja ulkopuolelta nämä ovat alumiinia. Näiden myötä istuvuuden luvataan olevan huippuluokkaan ja luovan optimaalisen akustisen eristyksen.


Äänestä vastaa Applen omaa tuotantoa olevat 40 mm:n elementit, joiden kehutaan kaikinpuolin tuottavan erittäin laadukasta ääntä. Tätä on parantamassa kumpaankin kuppiin sijoitettu H1 -piiri ja ohjelmisto, joiden avulla pystytään käyttämään laskennallista ääntä.

kuuloke-elementti AirPods Maxien sisällä

AirPods Maxien elementti

Isoa asia kuulokkeissa on myös aktiivinen melunvaimennus, jonka kehutaan olevan alan johtava sellainen. Tämä on toteutettu 8 mikrofonilla. Kummassakin kupissa on kolme mikrofonia, jotka havaitsevat ulkopuolisen äänen ja yksi mikrofoni sisällä tarkkailee ääntä, joka tulee käyttäjän korvaan.

Lisäksi kuulokkeissa on adaptiivinen taajuuskorjain, tilaääni, dynaaminen pään seuranta ja läpikuulumistila.

Akunkeston luvataan yltävän jopa 20 tuntiin yhdellä latauksella. Lataus tapahtuu Lightning-liittimen kautta. 5 minuutin lataus tuottaa jopa 1,5 tuntia kuunteluaikaa.

AirPods Maxien säädin

Digital Crown -säädin AirPods Max kuulokeissa

Äänenvoimakkuutta, kappaleen vaihtamista ja Sirin aktivointia hallitaan Digital Crown -säätimellä. Kuulokkeet osaavat keskeyttää toiston, kun otat kuulokkeet pois päältä.

Kuulokkeita säilytetään Smart Case -kotelossa, joka siirtää akun säästämiseksi kuulokkeet erittäin alhaisen virran tilaan.

AirPods Maxien kotelo

Max -kuulokkeiden kotelo

AirPods Maxit maksavat 629 euroa ja ne tulevat saataville 15.12. Applen sivuilla kuulokkeisiin voi kaivertaa emojeita, tekstiä ja numeroita. Värivaihtoehdot ovat tähtiharmaa, hopea, vihreä, taivaansininen ja pinkki.


AirPods Maxit viidessä eri värissä

AirPods Maxit eri väreissä

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

2 KOMMENTTIA

Abcabc3751/2

Eikös nuo ole around ear, eikä over ear kuulokkeet...

Jyk2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Eikös nuo ole around ear, eikä over ear kuulokkeet...

Over ear -mallina näitä mainostetaan Applen toimesta. Mutta Around ear ja over ear ovat sama asia? On ear taas ne, jotka eivät peitä korvia kokonaan?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT