AfterDawn logo

Tässä Netflixin kaikki joulukuun uutuuselokuvat

Matti Robinson Matti Robinson

Joulukuu on jo nurkan takana, joulukin liki ovella. Suoratoiston kannalta tämä tarkoittaa tietysti hyvää, sillä Netflix'kin tiedostaa, että ihmisillä on jouluna enemmän aikaa viettää television ääressä.

Erityisesti elokuvien kohdalla tarjonta tulee olemaan kattavaa, ja tässä käymmekin läpi uudet Netflix-elokuvat ja stand upit.

Kuten olettaa saattaa, niin joulukuussa lasten ja koko perheen elokuvissa riittää valikoimaa. Tulossa on animaatio Angela's Christmas Wish pikkutytön joulutoiveesta, muksuille suunnattu lyhytelokuva Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday, brasilialainen koko perheen loputtomasta joulusta kertova Just Another Christmas, lasten supersankarin Captain Underpants Mega Blissmas, joulun pelastavan junan Mighty Express: A Mighty Christmas, hevoshullujen Spirit Riding Free: Ride Along Adventure, söpöjen monsterien Super Monsters: Santa's Super Monster Helpers, showpainijan jouluspesiaali The Big Show Show: Christmas, joulun pelastus romupihalla A Trash Truck Christmas, lyhytelokuva Canvas, stop-motion-lyhytelokuva Robin Robin sekä hollantilaiselokuva The Claus Family.


Teineille on puolestaan suunnattu mm. Denzel Washingtonin ja Viola Davisin tähdittämä Broadway-dokumenttielokuva Giving Voice, mm. Meryl Streepin, James Cordenin ja Nicole Kidmanin tähdittämä musikaali The Prom ja puolalaismusikaalikomedia Fierce.

Dokumenttielokuvissa Break kertoo breakdance-tanssijoista, Emicida: AmarElo - It's All For Yesterday puolestaa rapistä ja hip-hopista sekä BREAK IT ALL: The History of Rock in Latin America nimensä mukaisesti rock-musiikista latinalaisessa Amerikassa.

Komediarintamalla tarjonta kasvaa melkoisesti. Uutuuksia ovat synkkä saksalaiselokuva Christmas Crossfire, tosielämään perustuva oman saaren rakentavasta italialaisinsinööristä kertova Rose Island, jouluinen romcom A California Christmas, synkkä turkkilaisdramedia Leyla Everlasting ja toimintakomedia Norjasta Asphalt Burning.

Stand up -spesiaaleja on tarjolla ensi kuussa neljä: islantilaiskoomikko Ari Eldjárnin Pardon My Icelandic, intialaisen Vir Dasin Outside In - The Lockdown Special, saksalaiskoomikko Hazel Bruggerin Tropical sekä brittikoomikko London Hughesin To Catch a D*ck.

Draaman osalta tulossa on Cannesissa nähty ranskalaiselokuva DNA, Viola Davisin tähdittämä draama blues-laulajasta Ma Rainey's Black Bottom, korealaisdraama Lovestruck in the City, Gary Oldmanin tähdittämä ja Citizen Kanen kirjoittajasta kertova mustavalkodraama MANK, romanttinen hindi-draama Bombay Rose sekä viimeisenä muttei vähäisimpänä George Clooneyn tähdittämä katastrofielokuva The Midnight Sky.

Tässä kaikki joulukuun Netflix Originals -elokuvat aikajärjestyksessä:

Joulukuun 1.
Angela's Christmas Wish

Joulukuun 2.
Ari Eldjarn: Pardon My Icelandic
Fierce
Hazel Brugger: Tropical


Joulukuun 3.
Break
Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday
Just Another Christmas

Joulukuun 4.
Bombay Rose
Captain Underpants: Mega Blissmas
Christmas Crossfire (Wir Konnen Nicht Anders)
Leyla Everlasting
MANK

Joulukuun 5.
Mighty Express: A Mighty Christmas

Joulukuun 8.
Emicida: AmarElo: It's All For Yesterday
Lovestruck in the City
Spirit Riding Free: Ride Along Adventure
Super Monsters: Santa's Super Monster Helpers

Joulukuun 9.
Rose Island
The Big Show Show: Christmas

Joulukuun 11.
A Trash Truck Christmas
Canvas
Giving Voice
The Prom

Joulukuun 14.
A California Christmas

Joulukuun 16.
BREAK IT ALL: The History of Rock in Latin America
Vir Das: Outside In – The Lockdown Special


Joulukuun 18.
Ma Rainey's Black Bottom

Joulukuun 22.
London Hughes: To Catch a D*ck

Joulukuun 23.
The Midnight Sky

Joulukuun 26.
Asphalt Burning (Børning 3)
DNA

TBD
Robin Robin
The Claus Family

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT