AfterDawn logo

Musta kuningatar nousi Netflixin katsotuimmaksi minisarjaksi ikinä

AfterDawn AfterDawn

Netflix kertoo toisinaan elokuvien ja sarjojen suosiosta palvelussaan. Nyt yhtiö on kertonut, että uutuussarja jyräsi itsensä kaikkien aikojen katsotuimmaksi minisarjaksi palvelussa.

Hiljattain Netflixiin ilmestynyt, yhtiön omaa tuotantoa oleva Netflix Originals -sarja, The Queen's Gambit eli Musta kuningatar, kertoo orvosta shakin ihmelapsesta.

Minisarjaa on katsottu 28 ensimmäisen päivän aikana yli 62 miljoonassa kodissa. Kirjaan perustuva sarja on onnistunut myös nostamaan alkuperäisen romaanin The New York Timesin myydyimpien kirjojen listalle, vaikka kirjan alkuperäisestä julkaisusta on kulunut jo 37 vuotta.


P.S. Seuraamme Suomen Netflixiin lisättäviä uusia sarjoja ja elokuvia Netflixin uutuudet -sivullamme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT