AfterDawn logo

Monipuolinen FeiyuTech AK2000C -kameravakaaja myyntiin Suomessa 249 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Boston Distribution tuo myyntiin Suomessa FeiyuTech AK2000C -kameravakaajan, jonka kerrotaan sopivan poikkeuksellisen monille järjestelmäkameroille.

FeiyuTech AK2000C -kameravakaaja sisältää kolmiakselisen gimbaalin, jonka avulla voi kuvata tavallisten seuranta-, lukitus- ja panorointiliikkeiden lisäksi automatisoida näyttäviä kiertoliikkeitä sekä tallentaa tyylikkäitä timelapse-videoita.

Tämä kameravakaaja kykenee kannattelemaan ja ohjaamaan jopa 2,2 kilogramman painoisia järjestelmäkameroita. Itse vakaaja painaa 1,1 kiloa.

FeiyuTech AK2000C sisältää monipuoliset säädöt. Kamerakiinnikkeitä voi säätää viiteen eri suuntaan, joten se sopii poikkeuksellisen monille järjestelmäkameroille tunnetuilta valmistajilta, kuten Sony, Canon, Panasonic, Nikon ja Fujifilm. Taitettavan irrotuslevyn ja ARCA-pikakiinnityslevyn ansiosta kameran kokoa voi vaihtaa nopeasti ja sen voi helposti kiinnittää tai irrottaa vakaajasta.


Vakaaja sisältää omat painikkeet ja OLED-kosketusnäytön hallintaan ja eri asetusten sekä kuvaustilojen vaihtamiseen. Vakaaja sisältää myös langattoman Wifi-yhteyden.

Akun luvataan riittävän jopa 7 tunniksi ja se latautuu täyteen USB-C -liitännän kautta vain 1,5 tunnissa. Kameravakaajaan saa hankittua myös monia kuvaamista helpottavia lisävarusteita, kuten monopodin, lisäkiinnikkeitä, jatkovarren, langattoman mikrofonisetin ja kädensijan alakuvaukseen.

FeiyuTech AK2000C tulee myyntiin joulukuussa 249 euron kuluttajahintaan. Lisätietoa tuotteesta saa täältä.

Erilaiset myynnissä olevat kamerajalustat ja -vakaajat löydät täältä.

FeiyuTech AK2000C kameravaaja kameran kanssa

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT