AfterDawn logo

LG:n täysin langattomat HBS-FN6 -kuulokkeet myyntiin Suomessa - kotelo puhdistaa kuulokkeita niihin kertyneistä bakteereista

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

LG Electronics tuo Suomen markkinoille täysin langattomat LG TONE Free HBS-FN6 -nappikuulokkeet, joiden erikoisuus löytyy kotelosta. Kotelo nimittäin puhdistaa kuulokkeita niihin kertyneistä bakteereista latauksen aikana.

HBS-FN6:n UVnano-latauskotelo suojaa kuulokkeita, helpottaa lataamista ja parantaa hygieniaa. Latauskotelon UV-valo tuhoaa 99,9 prosenttia kuulokkeiden allergiaystävällisissä silikoniosissa mahdollisesti lymyävistä E. coli- ja S. aureus -bakteereista. Bakteerien puhdistaminen kuulokkeista voivat vähentään korvatulehduksia.

Viiden minuutin latauksella kotelossa luvataan tarjoavan jopa tunti kuunteluaikaa. Täyteen ladattuna kuulokkeiden käyttöaika on kuusi tuntia, ja latauskotelon kanssa kuuntelua riittää yhteensä 18 tunniksi.

LG:n täysin langattomien kuulokkeiden kotelo puhdistaa kuulokkeita latauksen aikana

LG TONE Free HBS-FN6 -kuulokkeet hyödyntävät Meridian Audio -teknologiaa, jonka kerrotaan tarjoavan poikkeuksellisen luonnollisen kuuntelukokemuksen. Meridian Audion kehittämät neljä taajuuskorjainasetusta tarjoavat jokaiseen tilanteeseen soveltuvan kuuntelukokemuksen: Natural antaa tasapainoisen, autenttisen soundin, Immersive korostaa tilan tuntua, Bass Boost antaa matalille taajuuksille lisäpotkua ja Treble Boost kirkastaa lauluvokaaleja.


Kuulokkeet istuvat korvakäytävään, joka auttaa vaimentamaan osan ympäröivästä melusta. Kuulokkeet sisältävät myös IPX4-luokituksen, joka suojaa kuulokkeita sateelta ja hieltä. Kuuntelun aikana musiikkia voi pysäyttää ja jatkaa sekä vaihtaa kappaletta kuulokkeiden kosketussäätimien avulla.

Kuulokkeiden mitat ovat 16,1 x 32,77 x 25,0 mm ja latauskotelon puolestaan 54,6 x 54,6 x 27,5 mm

"LG on yhteistyössä Meridian Audion kanssa luonut useita vaikuttavia soundbareja ja kaiuttimia. Nyt yhteistyön tuloksena saamme paremman kuuntelukokemuksen myös LG TONE Free HBS-FN6 -nappikuulokkeisiin. Haluamme myös varmistaa mukavan käyttökokemuksen sekä ergonomian että hygienian kannalta. Toivomme, että aina puhtaat ja raikkaat LG TONE Free -kuulokkeet saavat käyttäjän tuntemaan olonsa turvalliseksi ja mukavaksi", sanoo Erik Svalberg, LG Electronicsin Pohjoismaiden HE-tuotteiden asiantuntija.

LG TONE Free HBS-FN6 -nappikuulokkeet tulevat myyntiin Suomessa marraskuun puolivälissä 149 euron suositushinnalla. Värivaihtoehdot ovat matta Stylish Black ja kiiltävä Modern White.

LG HBS FN6 kuulokkeet mustassa värissä

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki