AfterDawn logo

Netflixin alkuvuoden 2020 suosituin sarja oli Cobra Kai

AfterDawn AfterDawn

Netflix paljasti tulosjulkistuksensa yhteydessä paljon numeroita, mutta myös kuluvan vuoden katsotuimman sarjansa nimen.

Ja sarja lienee pienimuotoinen yllätys, sillä se ei ole edes Netflixin omaa tuotantoa, vaan Karate Kidin tarinaa jatkava Cobra Kai. Sarja oli alunperin luotu YouTuben maksulliselle versiolle, jolta Netflix osti sen oikeudet itselleen.

Cobra Kaita oli katsonut yli 50 miljoonaa kotitaloutta. Toiseksi suosituin sarja tälle vuodelle on ollut Netflixin omaa tuotantoa oleva Ratched, joka keräsi 48 miljoonaa kotitaloutta ruutujen ääreen.

Kolmoseksi listalla kipusi The Umbrella Academy ja neljänneksi Lucifer uudella kaudellaan. Ensin mainittu nappasi 43 miljoonaa kotitaloutta ruutujen ääreen ja jälkimmäinen puolestaan 38 miljoonaa.

P.S. Netflixin Suomen valikoimaan tulevat uutuudet löytyvät suoraan HIGH.FI'n seurantalistalta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT