AfterDawn logo

HybridiTV-palvelut tuovat lisävihjeitä MTV3-kanavan Masked Singer Suomi -ohjelmaan

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Masked Singer Suomi -ohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla lauantaina 17.10.2020. Digita tuo alkavalle kaudelle yhdessä MTV:n kanssa HybridiTV-palvelun, joka tarjoaa käyttäjälle muun muassa kauden aikana annettavat hahmovihjeet kootusti. Lisäksi palveluun voi kirjautua Facebook-tunnuksilla, jolloin käyttäjä saa lisävihjeitä. Lisäksi käyttäjä voi nähdä, ketkä Facebook-kavereista ovat aktiivisena seuraamassa ohjelmaa.

"Lisäksi aivan uutena ominaisuutena HybridiTV-katsojilla on etuoikeus lisävihjeisiin, joihin pääsee käsiksi kirjautumalla HybridiTV-palveluun Facebook-tunnuksilla. Kirjautumalla HybridiTV-palveluun katsoja näkee myös, ketkä Facebook-kavereista ovat aktiivisena seuraamassa ohjelmaa. Sosiaalisen median palvelun kytkeminen kiinteäksi osaksi HybridiTV-palvelua tekee television yhteisöllisyyden katsojalle näkyväksi", kertoo Digitan videojakeluliiketoiminnan johtaja Teppo Ahonen.


Masked Singer Suomi -ohjelman HybridiTV-palvelun tarjontaan pääsee käsiksi kaukosäätimen sinisen painikkeen avulla.

Tällä hetkellä HybridiTV-palveluiden piirissä on noin 600 000 päätelaitetta. Hybridipalvelut toimivat televisiossasi heti, kun älytelevisiosi on kytkettynä internettiin ja asetuksissa on sallittu HbbTV-ominaisuudet.

Lue myös: MTV3 HD näkyy 1.9. alkaen Digitan antenni-tv-verkossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT