AfterDawn logo

MTV3 HD näkyy 1.9. alkaen Digitan antenni-tv-verkossa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Digitan antenni-tv-verkon HD-tarjonta laajenee, sillä 1.9.2020 alkaen MTV3 HD aloittaa lähetykset 90 prosentin väestöpeittoalueella. Kesäkuun alussa Ylen HD-kanavat alkoivat näkyä Digitan antenniverkossa koko Suomessa.

"On hienoa, että voimme jatkossa tarjota myös MTV3-kanavan monipuoliset, suomalaisten rakastamat ohjelmat ja sisällöt parhaalla katselulaadulla – 90 prosentin väestöpeittoalueella – antenni-tv-talouksissa ja kesäasunnoilla eri puolella Suomea", kertoo MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että MTV tuo Suomen suurimman kaupallisen tv-kanavan MTV3:n teräväpiirtona antenniverkkoomme. Tämä vauhdittaa entisestään antenni-tv-verkon HD-siirtymää", iloitsee Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

Teräväpiirtolähetysten katsominen edellyttää Antenna Ready HD -vastaanotinta, jonka kautta tv-katsoja saa käyttöönsä HD-palveluiden lisäksi myös kaikki tv-kanavilla olevat HybridiTV-palvelut. Digitan antenni-tv-verkossa olevien kanavien vastaanotto tapahtuu edelleen nykyisillä toimivilla UHF-vastaanottoantenneilla ja -järjestelmillä.


MTV3 HD:n lähetykset Digitan antenni-tv-verkossa käynnistyvät 1.9.2020 B-kanavanipussa kanavapaikalla 23.

MTV ja Digita lanseerasivat hiljattain C More Total suoratoisto ja AntenniTV -palvelun.

1 KOMMENTTI

pkaksp1/1

Nyt jo. :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki