AfterDawn logo

Epic Games tarjoaa kaksi peli ilmaiseksi

AfterDawn AfterDawn

Epic Games tarjoaa tällä hetkellä pelikaupassaan ilmaiseksi kaksi peliä. Ensi viikon torstaihin asti ilmaseksi ovat ladattavissa ABZU sekä Rising Storm 2: Vietnam.

ABZU on Giant Squid -pelitalon tuotos, jossa pelaaja hyppää värikkääseen vedenalaiseen seikkailuun. Kyseessä on Journeyn ja Flower-pelin taustalla olevan taiteellisen johtajan tuotos, joka on visuaalinen kokemus sukellusseikkailun muodossa.

Rising Storm 2: Vietnam puolestaan on Tripwire Interactiven Red Orchestra-pelisarjan uusi tuote, joka nimensä mukaisesti vie pelaajan Vietnamin sotaan. Peli tarjoaa jopa 64 pelaajan moninpelin yli 20 eri kartassa ja monia eri armeijoiden joukkoja.


Pelaajan käytössä on yli 50 eri asetta, 4 lennettävää helikopteria, miinoja, loukkuja ja tunneleita. Lisäksi Rising Storm 2: Vietnam tarjoaa hahmon kustomoinnin.Lataa ABZU

Lataa Rising Storm 2: Vietnam

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT