AfterDawn logo

Apple raivaa kilpailijat pois tieltä? Myymälöistä hävisi Logitechin ja Bosen kuulokkeet

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Apple Store -myymälöiden valikoimiin on pitkään kuulunut kirjava joukko erilaisia kuulokkeita, mutta nyt jokin on muuttumassa, sillä kilpailijoiden kuulokkeet on haluttu poistaa niin myymälöistä kuin verkkokaupastakin.

Asiasta uutisoineen Bloombergin mukaan Apple Storen valikoimista ovat hävinneet Logitechin, Sonoksen ja Bosen kuulokkeet. Logitechin tarjoamat muut laitteet löytyvät edelleen myynnistä, mutta kuulokkeita ei enää ole.

Bose ja Logitech ovat vahvistaneet, ettei Apple enää myy heidän tuotteita. Syytä muutokselle ei kerrottu, mikä jättää tilaa herkulliselle spekuloinnille. Applen on huhuttu kehittävän oman tuotenimen alla myytävää on-ear-kuulokkeita ja niiden julkistus voi koittaa jo tässä kuussa.

Olisiko Apple halunnut raivata kilpailevat tuotteet pois tieltä ennen esittelyä? Se selvinnee 13. lokakuuta, jolloin Applen kerrotaan pitävän seuraavan julkistustilaisuuden.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki