AfterDawn logo

Paras pelinäppäimistö? Corsair K100 RGB testissä kotimaisella testaajalla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Corsair K100 RGB on kerännyt hehkutusta useissa kansainvälisissä teknologiamedioissa ja sitä on tituleerattu kenties kaikkien aikojen parhaaksi pelinäppäimistöksi.

Suolaisella noin 250 euron hinnalla toki näppäimistöltä sopii odottaakin paljon, mutta vastaako hurja hintalappu huutoon? 4000 Hz nopeudella näppäimistön toimintaa lukeva piiri ja 8 megatavun sisäisellä tallennustilalla (jota käytetään makrojen ja valaistusasetusten talletukseen) ainakin kuulostavat paperilla hurjalta.

Nyt näppäimistö on päässyt myös kotimaisen JNS Tech-kanavan käsittelyyn, video alla:Jos kotimainen teknologiaan keskittyvä YouTube-sisältö kiinnostaa, suosittelemme tutustumaan JNS Techin YouTube-kanavaan muutenkin.

1 KOMMENTTI

kasperus1/1

Tämä on tietysti vain minun mielipide mutta yksikään näppis jossa on ylimääräisiä nappeja varsinaisen näppäimistön vasemmalla puolella niin kuin tässä kyseisessä. Ei voi olla paras vaikka muut specit sanoo mitä tahansa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki