AfterDawn logo

Apple yhdisti tilauspalvelunsa yhteen pakettiin – Apple Onella saat kaiken yhdellä kuukausimaksulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Applen tämän päivän virtuaalisen julkistustilaisuuden antiin kuului Apple Watch Series 6:n lisäksi täysin uusi Apple One -tilauspaketti, jonka voimin voit hankkia Applen tarjoavat verkkopalvelut yhdellä tilauksella.

Apple One -tilauspaketista on tarjolla käytännössä kolme eri hintaista luokkaa. Edullisimmassa (14,95 dollaria kuussa) Individual-paketissa on mukana Apple Arcade -pelipalvelu, Apple Music -musiikkipalvelu, Apple TV+ -suoratoistopalvelu sekä ylimääräistä iCloud-pilvitallennustilaa.

Seuraava paketti on Family-paketti, joka sisältää kaikki edelliset palvelut, mutta korkeamman 19,95 dollarin kuukausimaksun vastineeksi saa ilmeisesti enemmän iCloud-tilaa ja usealle käyttäjälle räätälöidyn käyttökokemuksen.

Kallein 29,95 dollaria kuussa maksava Premier-paketti sisältää edellisten lisäksi lisää iCloud-tilaa, Apple News -uutispalvelun sekä uuden Fitness+-kuntoilupalvelun.

1 KOMMENTTI

mjk1/1

Tässä se pointti juuri tulee paketoinnissa esille, hinnat nousevat..ja se joka ostaa paketin ei vältäämättä tarvitse jotain osia, eli maksat turhasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT