AfterDawn logo

Apple yhdisti tilauspalvelunsa yhteen pakettiin – Apple Onella saat kaiken yhdellä kuukausimaksulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Applen tämän päivän virtuaalisen julkistustilaisuuden antiin kuului Apple Watch Series 6:n lisäksi täysin uusi Apple One -tilauspaketti, jonka voimin voit hankkia Applen tarjoavat verkkopalvelut yhdellä tilauksella.

Apple One -tilauspaketista on tarjolla käytännössä kolme eri hintaista luokkaa. Edullisimmassa (14,95 dollaria kuussa) Individual-paketissa on mukana Apple Arcade -pelipalvelu, Apple Music -musiikkipalvelu, Apple TV+ -suoratoistopalvelu sekä ylimääräistä iCloud-pilvitallennustilaa.

Seuraava paketti on Family-paketti, joka sisältää kaikki edelliset palvelut, mutta korkeamman 19,95 dollarin kuukausimaksun vastineeksi saa ilmeisesti enemmän iCloud-tilaa ja usealle käyttäjälle räätälöidyn käyttökokemuksen.

Kallein 29,95 dollaria kuussa maksava Premier-paketti sisältää edellisten lisäksi lisää iCloud-tilaa, Apple News -uutispalvelun sekä uuden Fitness+-kuntoilupalvelun.

1 KOMMENTTI

mjk1/1

Tässä se pointti juuri tulee paketoinnissa esille, hinnat nousevat..ja se joka ostaa paketin ei vältäämättä tarvitse jotain osia, eli maksat turhasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki