AfterDawn logo

Gmail on jumissa miljoonilla ihmisillä - koskee myös Suomea

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Maailman suosituin sähköpostipalvelu, Googlen omistama Gmail on ongelmissa. Ongelmat ovat laajoja ja koskevat miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa.

Ongelmia ilmenee useilla eri tavoilla. Suurin osa ilmoituksista koskee ongelmia sähköpostin lähetyksessä sekä liitetiedostojen käsittelyssä. Lisäksi Gmail -sovellusta muiden sähköpostipalveluiden lukemiseen käyttävät ongelmat ovat havainneet, että viestistä saapuu perille ainoastaan otsikko ja lähettäjän nimi - viesitn itsensä puuttuessa.


AfterDawnin toimituksen kokeillessa sähköpostien lähetys tuntui toimivan, ainakin mobiilissa, mutta Gmail-sovellukseen kytketty IMAP-tili jätti viestirungot lataamatta. Google ei ole vielä ottanut kantaa siihen, mistä ongelmat johtuvat, mutta yhtiö on tietoinen ongelmasta.


DownDetectorin tilastot Gmailin tilasta tälle päivälle

Ongelmat alkoivat tänä aamuna Suomen aikaan, noin seitsemän maissa, DownDetectorin tilastojen mukaan. Twitterissä aihetunnisteella #GmailDown löytyy tuhansia viestejä aiheesta, mutta Gmailin virallinen tili ei ole vielä reagoinut asiaan.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

rane19581/2

En ole huomannut koko jumia, toiminut ihan hyvin....

arivesa2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rane1958:

En ole huomannut koko jumia, toiminut ihan hyvin....

Empä ole minäkään mitään häikkää huomannut.Kaikki toimii kuten ennenkin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT