AfterDawn logo

Netflixin kaikki uudet Originals-elokuvat elokuussa: Jamie Foxxin supersankarielokuva ja Rob Scheiderin stand-up

Matti Robinson Matti Robinson

Loppukesä tarkoittaa, että Netflixin tuotanto on jälleen vauhdissa ja uusien televisiosarjojen lisäksi tulossa on myös melkoisen mukava kattaus uusia elokuvia.

Tässä käymme läpi kaikki Netflixiin elokuussa saapuvat yksinoikeuselokuvat sekä komediaspesiaalit, joita on yhteensä noin kaksi tusinaa.

Muksuille saapuu tuttuun sarjaan pohjaava lyhytelokuvat Super Monsters: The New Class, koko perheen komedia Malibu Rescue: The Next Wave sekä kirjaan perustuvat The Magic School Bus Rides Again Kids In Space ja Octonauts & the Caves of Sac Actun. Teineille on suunnattu lukiotanssijoista kertova komedia Work It sekä draama All Together Now ja koko perheelle puolestaan animaatiokomedia Fearless.

Stand-up-tarjonnasta vastaavat Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids ja SNL-käsikirjoittaja Sam Jay: 3 In The Morning.


Dokumenttielokuvissa uutta ovat jalkapallostara Anelkasta kertova Anelka: Misunderstood, muukalaisista seuraa hakevasta kertova John Was Trying to Contact Aliens sekä paraolympialaisten vaikutuksiin pureutuva Rising Phoenix.

Kansainvälinen elokuvatuotanto kasvaa seuraavien tuotosten myötä: suosittuun saksalaissarjaan perustuu komedia Berlin, Berlin: Lolle on the Run, toimintaseikkailu Gunjan Saxena: The Kargil Girl kertoo Intian ensimmäisestä naishävittäjälentäjästä, An Easy Girl on komedia teinitytön kesästä Cannesissa, indonesialaiskomediassa Crazy Awesome Teachers opettajat ottavat kiinni kouluvarkaita, rikosdraama The Crimes That Bind on argentinalaistuotanto, espanjalaistrilleri Unknown Origins yhdistää poliisit ja nörtit etsimään murhaajaa ja kauhuelokuva Dark Forces Meksikosta kertoo siskoaan etsivästä rikollisesta.


Tulossa ovat myös romanttinen draama Good Kisser, toimintakomedia The Sleepover sekä erityisesti Jamie Foxxin ja Joseph Gordon-Levittin tähdittämä supersankarielokuva Project Power.

Tässä kaikki elokuussa Netflixiin saapuvat Originals-elokuvat aikajärjestyksessä:

Elokuun 1.
Super Monsters: The New Class

Elokuun 4.
Malibu Rescue: The Next Wave
Sam Jay: 3 In The Morning

Elokuun 5.
Anelka: Misunderstood

Elokuun 7.
Berlin, Berlin: Lolle on the Run
The Magic School Bus Rides Again Kids In Space
Work It

Elokuun 11.
Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids

Elokuun 12.
Gunjan Saxena: The Kargil Girl

Elokuun 13.
An Easy Girl / Une fille facile

Elokuun 14.
Fearless
Octonauts & the Caves of Sac Actun
Project Power

Elokuun 17.
Crazy Awesome Teachers / Guru-Guru Gokil

Elokuun 19.
Crímenes de Familia / The Crimes That Bind

Elokuun 20.
Good Kisser
John Was Trying to Contact Aliens

Elokuun 21.
Fuego negro / Dark Forces
The Sleepover

Elokuun 26.
Rising Phoenix

Elokuun 28.
All Together Now
Unknown Origins

P.S. Muistathan, että voit seurata Netflixiin ilmestyviä uutuuksia myös reaaliajassa:

Netflixin uudet lisäykset -sivulta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT