AfterDawn logo

YouTube testaa ominaisuutta, joka kilpailee TikTokin kanssa - käyttäjät voivat luoda 15 sekunnin videoita

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

YouTube on kertonut uudesta ominaisuudesta, joka on käytännössä suora vastine erittäin suositulle TikTok -sovellukselle. YouTuben käyttäjät voivat luoda 15 sekunnin mittaisia videoita, josta juurikin TikTok on tullut tutuksi.

Näiden videoiden tallentaminen onnistuu YouTuben sovelluksessa, jossa painiketta painamalla tallentaminen alkaa ja loppuu. Tätä voi toistaa niin kauan kunnes käyttäjä on tallentanut 15 sekunnin edestä materiaalia, jolloin YouTube yhdistää klipit ja lataa sen palveluun yhtenä videona.

Pidempiäkin videoita voi ladata, mutta se ei onnistu suoraan sovelluksessa, vaan video täytyy ladata puhelimen galleriasta.

Juurikaan muuta ominaisuudesta ei vielä tiedetä. Ominaisuus on kuitenkin testattavana pienellä määrällä käyttäjiä Android- ja iOS-sovelluksissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT