AfterDawn logo

Apple lupaa korotonta maksuaikaa vuodeksi Applen tuotteiden ostajille

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Apple aikoo laajentaa Apple Card -maksukorttinsa etuohjelmaa iPhone-puhelimista yhtiön muihinkin tuotteisiin. Viime vuonna Apple kertoi tarjoavansa kuluttajille 24 kuukauden korottoman kuukausimaksuohjelman, mikäli he ostavat iPhonen Apple Card -maksukortilla. Lisäksi Apple lupasi maksaa kolme prosenttia kauppahinnasta takaisin.

Etuohjelmalla Apple yrittää palkita kaikkein lojaaleimpia asiakkaitaan tarjoamalla mahdollisimman edullisen tavan hankkia uusia Apple-laitteita. Etuohjelmaa ollaan nyt laajentamassa iPadeihin, Mac-tietokoneisiin ja lisälaitteisiin, uutisoi Bloomerg. Uutistoimiston mukaan iPadin, Macin, Apple Pencilin tai iPad-näppäimistön Apple Card -ostajille tarjotaan 12 kuukauden korotonta maksuaikaa, kun taas esimerkiksi AirPodsien, HomePodin tai Apple TV:n kohdalla korottomuus kestää vain kuusi kuukautta.

Applen kannalta tarjous tukee uusien laitteiden hankintaa, mutta sen lisäksi se lisää Apple Cardin hankinnan kiinnostavuutta. Apple on pyrkinyt kilpailemaan muita maksukortteja vastaan antamalla rahaa takaisin päivittäisistä ostoksista sekä tekemällä kortista mahdollisimman huokean käyttää. Apple Cardiin ei liity esimerkiksi vuosimaksuja eikä myöhässä maksetuista luottokorttilaskuista peritä erikseen hintaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT