AfterDawn logo

Razer julkaisi Opus -vastamelukuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Tietokoneen oheislaitteiden valmistajana tunnettu Razer on julkaissut uudet Opus over-ear -vastamelukuulokkeet, joilla Razer haastaa muun muassa Sonyn ja Bosen.

Vastamelutoiminnosta vastaa kuulokkeisiin sijoitetut neljä mikrofonia ja puheluita varten käytetään kahta mikrofonia. Vastamelun kanssa kuulokkeiden akunkeston luvataan yltävän jopa 25 tuntiin.

Äänenlaadun kerrotaan olevan hyvällä tasolla ja ne ovatkin ansainneet THX-sertifikaatin. Ääntä tuottavat 40 mm:n elementit ja niiden taajuusvaste 20 Hz - 20 kHz. Opus-sovelluksella voi ääntä mukauttaa haluamakseen.

Langattomasta yhteydestä vastaa Bluetooth 4.2 ja langallisesti voi musiikkia kuunnella 3.5 mm:n liitännän välityksellä. Akun lataaminen tapahtuu USB-C -liitännän välityksellä. Kuulokkeissa löytyy painikkeita, joilla voi laittaa vastamelun pois päältä ja päälle sekä säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeet myös tunnistavat, kun ne otetaan pois päältä, jolloin toistettava musiikki pysähtyy ja jatkuu jälleen automaattisesti, kun kuulokkeet puetaan päälle.


Opus kuulokkeiden painikkeet
opus kuulokkeet sivulta kuvattuna

Kuulokkeet painavat 265 grammaa ja ne voidaan taittaa kokoon kuljettamista varten. Mukana toimitetaan myös kotelo kuljettamista ja säilömistä varten.

Razer Opus -kuulokkeiden suositushinta on 209.99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla Razerin verkkokaupasta ja lisäksi ne tulevat saataville valikoiduille jälleenmyyjille Euroopassa. Värivaihtoehdot ovat musta ja sininen.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT