AfterDawn logo

Applen uutuuskuulokkeiden nimi paljastui? Sisältävät ehkä niskatunnistuksen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Applen AirPods-nappikuulokkeet ovat olleet jopa suurempi menestys kuin yhtiön sisällä osattiin kuvitellakaan. Tarina saa vielä tänä vuonna jatkoa, kun Apple julkaisee kookkaammat AirPods Studio -kuulokkeet. Tulevat kuulokkeet tulevat olemaan over-ear-tyyppiset, jollaisia Apple on myynyt tähän mennessä vain Beats-brändin alaisuudessa.

9to5macin lähteiden mukaan AirPods Studio -kuulokkeissa tulee oleman pää- ja niskatunnistus, jonka avulla kuulokkeet tietävät milloin kuulokkeet ovat korvilla ja milloin ne makaavat käyttäjän niskalla. Kuulokkeet voisivat esimerkiksi keskeyttää musiikin soittamisen automaattisesti, mikäli kuulokkeet lasketaan pään päältä niskalle.

Kuulokkeisiin on tulossa myös AirPods Pro -nappikuulokkeista tutut taustamelun vaimennus sekä Transparency-tila. Bloombergin aiemmin uutisoimien tietojen mukaan AirPods Studio -kuulokkeet tulisivat myyntiin kahtena mallina: nahalla ja kankaalla varustettuina versioina. Viimeksi mainittu sopii hengittävyytensä takia paremmin esimerkiksi kuntoiluun. Kuulokkeisiin on tulossa myös kustomoitavia elementtejä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki