AfterDawn logo

Kandao QooCam 8K -taskukameralla voi kuvata 360 asteen 8K -videota - Suomessa myyntiin 649 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Boston Distribution tuo myyntiin 649 euron suositushinnalla Kandao QooCam 8K -taskukameran, joka kykenee peräti 8K-videokuvaan 360 asteen kuva-alalla.

Kuvaaminen tapahtuu kahdella 20 megapikselin kameralla, jotka on vakautettu kuusiakselisella gimbaalilla. Kaksoiskameran avulla voi kuvata 360-asteista videokuvaa 8K-tarkkuudella (7680 x 3840 pikseliä), jonka lisäksi hidastusvideoita voi kuvata 4K-tarkkuudella jopa 120 kuvan sekuntivauhdilla. Laitteesta löytyy esimerkiksi SuperHDR-tila, jolla kamera ottaa nopealla tahdilla DNG-kuvia, jotka se osaa sommitella yhteen algoritmiavusteisesti. Videokuvaa voi helposti jakaa YouTubeen tai Facebookiin nettiyhteyden avulla.

Kandao QooCam sisältää kaksi kameraa ja näytön

Laitteesta löytyy myös 2,4 tuuman kosketusnäyttö, jolla onnistuu videoiden ja valokuvien muokkaus ilman älypuhelinta. Lisäksi muokkaus onnistuu älypuhelimeen ladattavalla QooCam-sovelluksella. Laitteen 3000 mAh akun luvataan kestävän jopa 90 minuuttia 8K 30 fps -kuvaamista ja lataaminen onnistuu USB-C -liitännän kautta. Laite on kooltaan 205 x 97 x 93 mm ja se painaa 245 grammaa.


Lisätietoa laitteesta saa tästä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT