AfterDawn logo

Apple Music -sovellus toimii nyt Samsungin älytelevisioissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung on laajentanut älytelevisioiden viihdetarjontaa lisäämällä tuen Apple Music -sovellukselle vuosien 2018 - 2020 malleihin. Samsung Smart TV -televisioiden omistajat voivat ladata Apple Musicin Samsung Smart TV App Storesta, kirjautua sisään olemassa olevaan tiliin Apple ID:llä tai aloittaa tilauksen suoraan televisiosta. Apple Musicia voi kokeilla ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan henkilö-, perhe- tai opiskelijatilauksella.

Apple Musicia voi käyttää Samsungin älytelevisiolla yli sadassa maassa. Sovelluksesta löytyy yli 60 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia ja sovelluksen kautta voi myös katsella musiikkivideoita. Lisäksi tilaajat saavat käyttöönsä räätälöidyt päivittäiset suositukset sekä uuden At Home With Apple Musicin, joka sisältää uusia soittolistoja ja artistihaastatteluja.

"Tavoitteenamme on aina ollut tarjota parhaita viihde-elämyksiä kuluttajille. Nyt, kun he viettävät enemmän aikaa kotona, olemme sitoutuneempia tähän tavoitteeseen kuin koskaan", sanoo Samsung Electronicsin strategisten kumppanuuksien ja liiketoiminnan kehittämisen johtaja Salek Brodsky.


Samsung on aiemminkin tehnyt yhteistyötä Applen kanssa sovelluksien suhteen, sillä viime vuoden puolella Samsung toi Apple TV -sovelluksen Samsungin televisioille.

"Viime vuonna olimme ensimmäinen TV-valmistaja, joka tarjosi Apple TV -sovelluksen, ja tänään tarjoamme ensimmäisenä Apple Musicin. Yhteistyömme Applen kanssa on ollut tärkeä tekijä tuodessamme kuluttajille vertaansa vailla olevan viihdevalikoiman, etenkin nyt, kun he kaipaavat enemmän sisältöä älytelevisioihinsa", Brodsky jatkaa.

Päivitys 8.7.2020.
Samsungin Smart tv -malliston laitteissa on nyt tarjolla Apple Musicin toiminto, joka näyttää täydellisesti ajoitettuja laulun sanoituksia kappaleen soidessa.

Apple Musicin kappaleiden sanat näkyvät nyt Samsungin älytelevision välityksellä

Apple Musicin aikasynkronoidut sanoitukset toimivat Samsung Smart TV:sä saumattomasti ja intuitiivisesti. Käyttäjä voi kelata laulun läpi selaamalla sanoitusta, pysähtyä tiettyyn kohtaan, mennä suoraan kertosäkeeseen tai tarkistaa, missä kappaleen kohdassa juuri nyt ollaan.

Lisäksi napin painalluksella voi tehdä haun vain tietyillä laulun sanoilla, jos kappaleen nimi ei tule mieleen.

Sanat tulevat näkyviin, kun television kautta alkaa soida musiikki, johon on saatavilla synkronoitu sanoitus, teksti ilmestyy säe kerrallaan automaattisesti kuvaruudulle samassa tahdissa kuin kappale etenee. Käyttäjä voi seurata sanoitusta kuunnellessaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki