AfterDawn logo

OnePlus julkaisi uudet langattomat Bullets Wireless Z -kuulokkeet: 10 minuutin latauksella 10 tuntia kuuntelua

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

OnePlus esitteli tänään kaksi uutta älypuhelinta. Näistä OnePlus 8 Pro on markkinoiden johtavalla näytöllä varustettu todellinen lippulaiva ja OnePlus 8 puolestaa huipputason ominaisuuksilla varustettu kompakti älypuhelin.

Tämän lisäksi OnePlussalla oli odotetusti julkaistavanaan myös lisälaitteita. Joka vuotista Bullets Wireless -julkistusta ei jätetty nytkään väliin, vaan yhtiö esitteli uudet Bullets Wireless Z -kuulokkeet.

Uudet langattomat kuulokkeet jatkavat juuri siitä mihin edeltävät jäivät. Kyseessä ovat niskapannalla varustetut langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat nyt entistä enemmän kuunteluaikaa minimaalisella latausajalla.

OnePlussan mukaan vain 10 minuutin lataaminen tuo mukanaan huiman 10 tunnin kuunteluajan. Maksimilatauksella kuuntelua voi jatkaa vielä toisen 10 tuntia. Kuulokkeiden muista ominaisuuksista ei juuri kerrottu, joten ne ovat lienee edeltäjästä tuttuja ja hyväksi koettuja.


Bullets Wireless Z saapuu myyntiin neljällä eri värivaihtoehdoilla (musta, sininen, minttu ja kaura) ja hintaan 49,95 euroa.OnePlus kertoi lisäksi, että tuttu Sandstone-materiaalia oleva suojakuori tekee paluun. Tällä kertaa tosin mustan lisäksi suositun suojakuoren saa myös syaanina ja purppurana. Myös uniikkeja katuartisti Andren kuvittamia kuoria saapuu saataville 10 000 kappaletta.

Lue myös: Arvostelussa OnePlus 8 Pro - lopullinen loikka huippupuhelinten sarjaan

1 KOMMENTTI

miihkaili1/1

Nuo bullets kuulokkeet ei pysy kenenkään normi korvaisen korvassa. Ihan samannäköinen kuin bullets 2. Ykkös versiossa oli korvaan sopiva/pysyvä tulpat. Jos jaksaa istua paikoillaan eikä hengaile niin ihan ok. Ehkä? Mutten en enään osta tuollaisella päällä. Meillä kierrätin koko perheellä kuullokeet ja kaikki palautti takaisin kun ei pysy yhtään korvassa. Nykyään käytän tv: katselussa iltaisella kun muut nukkuu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki