AfterDawn logo

Katsottavaa karanteeniin: Tässä kaikki tämän kuun uudet Netflix-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Huhtikuu on alkanut ympäri maailman karanteenitunnelmissa, joka tarkoittaa tietysti, että Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden käyttö kasvaa kasvamistaan. Niinpä uusi sisältö on erityisen tarpeen juuri nyt.

Onneksi Netflixin alkuperäissisältö kasvaa tässäkin kuussa melkoisesti, joten käydäänpä läpi kaikki palvelun uudet Originals-sarjat.

Reality-sarjoihin lisätään brittiläisessä eloonjäämistaitojen kisassa Win the Wildernessissa ja paratiisisaaren seksittömässä Too Hot to Handle -kisassa. Ruokaohjelmat kasvavat kannabiskokkauksen Cooked with Cannabis -sarjalla sekä brittikokin Nadiya's Time to Eat:llä.

Kansainvälinen sarjatuotanto kasvaa myös romanttisen italialaissarja Summertimen (È arrivata l'estate), tosiatapahtumiin perustuvan japanilaisen rikossarja The Forest of Love: Deep Cutin, Koreasta ponnistavan teinirikosdraama Extracurricularin sekä taiwanilaisen etsiväsarja The Victims' Gamen myötä. Lisäksi japanista saapuu uusi anime-sarja Drifting Dragons.


Länsimaista animaatiota puolestaan tuodaan Duncan Trusselin luoman ja tähdittämän hauskan The Midnight Gospelin nimissä. Komediaa tulee lisäksi #blackAF:n (kuvassa), jossa nähdään mm. Rashida Jones, kilpailevien panimoveljesten Brews Brothersin sekä The Officesta ja The Mindy Projectista tutun Mindy Kalingin luoman Never Have I Everin muodossa.

Uusi The Iliza Shlesinger Sketch Show tarjoaa tunnetun stand-up-koomikon sketsikomediaa ja koomikkokaksikon Middleditch & Schwartz pikkuideat muuntuvat koomisiksi tarinoiksi.

Astetta vakavampaa viihdettä tarjoaa Outer Banks, jossa teinit lyöttäytyvät yhteen löytääkseen legendaarisen aarteen, joka liittyy porukan pomon isän katoamiseen.

Lisäksi dokumenttisarjojen tarjonta kasvaa peräti kolmella uudella tulokkaalla. How to Fix a Drug Scandal kertoo kemistien huumerikoksista, The Innocence Files pureutuu väärin perustein tuomittujen pelastamisprojektiin ja Absurd Planet esittelee maailman erikoisimpia ja hauskoja elukoita.

Perheen pienimmille tulossa on hevoshullujen suosikki Spirit Riding Free: Riding Academy, lapsisupersankari Zoeyn StarBeam sekä WWE-painija Big Show'n sarja The Big Show Show, jossa hän kasvattaa muksujaan.

Tässä vielä kaikki uutuudet julkaisujärjestyksessä:

Huhtikuun 1.
How to Fix a Drug Scandal
The Iliza Shlesinger Sketch Show

Huhtikuun 3.
Spirit Riding Free: Riding Academy
StarBeam

Huhtikuun 6.
The Big Show Show

Huhtikuun 10.
Brews Brothers


Huhtikuun 15.
The Innocence Files
Outer Banks

Huhtikuun 17.
#blackAF
Too Hot to Handle

Huhtikuun 20.
Cooked with Cannabis
The Midnight Gospel

Huhtikuun 21.
Middleditch & Schwartz

Huhtikuun 22.
Absurd Planet
Win the Wilderness

Huhtikuun 24.
Extracurricular

Huhtikuun 27.
Never Have I Ever

Huhtikuun 29.
Nadiya's Time to Eat
Summertime

Huhtikuun 30.
Drifting Dragons
The Forest of Love: Deep Cut
The Victims' Game

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT