AfterDawn logo

Tässä kaikki maaliskuun uudet Netflix-elokuvat ja -stand-upit

Matti Robinson Matti Robinson

Maaliskuussa uusia elokuvia tulee liki tulvana, sillä Netflixin Originals-elokuva ja stand-up-tuotanto kasvaa yhteensä yli 20 nimikkeellä.

Kenties kuukauden odotetuin Netflix-elokuva on Mark Wahlbergin tähdittämä toimintaelokuva Spenser Confidential, jossa entinen poliisi ja ex-konna Spenser (Wahlberg) lyö hynttyyt yhteen nyrkkeilijäksi treenaavan Hawkin (Winston Duke) kanssa löytääkseen kahden bostonilaispoliisin murhaajat.

Draamaosastolla tarjolla on tosielämään perustuva Lost Girls, jota tähdittävät mm. Amy Ryan ja Gabriel Byrne, sekä Uncorked, jossa Elijahin tulevaisuudessa on joko BBQ-ravintola tai sommelierin ura.

Lissäksi henkilökuva Curtiz kertoo legendaarisen Casablanca-elokuvan kulisseista ja sen ohjaajan Michael Curtizin edesottamuksista elokuvan tuotantovuonna 1942.

Lapsille ja nuorille tulossa on pakistanilaistytöstä kertova lyhytelokuva Sitara: Let Girls Dream, mikroautoilevasta teinistä kertova Go Karts sekä interaktiivinen elokuva Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal.


Anime-tuotanto kasvaa puolestaan Dai Saton uudella Altered Carbon: Resleeved -elokuvalla.

Dokumentteja tulee kaksin kappalein: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness kertoo isojen kissaeläinten kasvattamisen erikoisesta maailmasta ja Crip Camp: A Disability Revolution puolestaan vammaisille suunnatun kesäleirin toiminnasta.

Stand-up-tuotanto on myös vahvaa. Tulossa on stand-up-kilpailu Last Comic Standingistä tuttu Taylor Tomlinson ja hänen Quarter-life Crisis, David Lettermanin vakiovieras Marc Maronin End Times Fun sekä räiskyvän Bert Kreischerin Hey Big Boy aikuiseksi kasvamisesta.

Ulkomaisten elokuvien tarjonta kasvaa melkoisesti. Tulossa on Hindi-elokuvat Guilty ja Maska, joista ensimmäinen kertoo teinin perheen murhatun palvelijan poliisitutkinnasta ja jälkimmäinen nuoren miehen elokuvatähden toiveista ja toteutuksesta. Espanjasta tulevat puolestaan rikostrilleri Twin Murders: the Silence of the White City sekä synkkä vankilatrilleri The Platform.

Lisäksi tulossa on italialaisdraaama Ultras vanhenevasta jalkapallofanaatikosta, ranskalainen LGBTQ-elokuva I am Jonas, helikopteriturmasta selviytyneestä Dannystä kertova hollantilaismysteeri The Occupant, argentiinalaisdokumentti F1-legenda Fangiosta A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story sekä kanadanranskalainen trilleri The Decline.

Tässä vielä kaikki maaliskuun Netflix-elokuvat ja -stand-upit aikajärjestyksessä ja linkkeineen:

Maaliskuun 3.
Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Maaliskuun 6.
Guilty
I am Jonas
Spenser Confidential
Twin Murders: The Silence of the White City


Maaliskuun 8.
Sitara: Let Girls Dream

Maaliskuun 10.
Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal
Marc Maron: End Times Fun

Maaliskuun 13.
Go Karts
Lost Girls

Maaliskuun 17.
Bert Kreischer: Hey Big Boy

Maaliskuun 18.
Altered Carbon: Resleeved

Maaliskuun 20.
A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story
The Platform
Tiger King
Ultras
Maska

Maaliskuun 25.
Crip Camp: A Disability Revolution
Curtiz
The Occupant

Maaliskuun 27.
The Decline
Uncorked

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT