AfterDawn logo

Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Apple-brändättyjä over-ear-tyyppisiä, koko korvan peittäviä kuulokkeita, ei tarvitse näillä näkymin odottaa kovin pitkään. Kauppaketju Targetin järjestelmiin on nimittäin ilmestynyt uusi Apple-tuote, jonka nimi viittaa vahvasti uusiin kuulokkeisiin.

Targetin valikoimista löytyy AirPods Pro (X Generation) -nimiset kuulokkeet. Nimi kantaa selvästi viime syksynä esiteltyjen nappikuulokkeiden nimeä, mutta X Generation -lisäkkeellä Apple halunnee viestiä, että kyseessä on jostain hieman isommasta. Samasta laitteesta on olemassa kolme eri versiota, joten kuulokkeet ovat ilmeisesti tulossa myyntiin kolmessa eri värissä.

Kuulokkeiden suositushinta on 399 dollaria, joten mistään kovin halvoista kuulokkeista ei ole kyse. Koska kuulokkeet löytyvät jo Targetin järjestelmistä, ei kuulokkeiden julkistukseen kulu enää paljoa aikaa. Apple voisi esitellä ne esimerkiksi maaliskuussa.


Apple on tähän asti myynyt over-ear-kuulokkeita Beats-malliston alla, mutta syystä tai toisesta kuulokkeita halutaan myydä myös Applen brändin alla.

1 KOMMENTTI

extralow1/1

Eikös ne
Beatsit ole olleet on-ear, ja nyt tulee over-ear

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki