AfterDawn logo

Netflixin helmikuun kaikki uudet Originals-televisiosarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Suoratoistojätiltä tulee uutta Alison Brie -elokuvaa ja Tom Papa -stand uppia, mutta uutta on tietysti tulossa myös televisiosarjojen osalta. Itseasiassa Originals-sarjojen tarjonta kasvaa merkittävästi elokuvia enemmän. Tässä katsaus helmikuun uusista Originals-sarjoista.

Lapsille saapuu tieteestä kiinnostuneen 15-vuotiaan Ashley Garcian The Expanding Universe of Ashley Garcia sekä Nickelodeon-animaatio Glitch Techs ja teineille puolestaan sci-fi-fantasiat Locke & Key, jossa kolmikko seikkailee kartanossa, jonka avaimet avaavat maagisia salaisuuksia, sekä I Am Not Okay With This, jossa supervoimilla varustettu Syd kamppailee teinien jokapäiväisistä ongelmista koulussa.

Anime-tarjonta kasvavat helmikuun myötä Cagaster of an Insect Cage -sarjan myötä, jossa hyönteiset ovat vallanneet maailman.

Kansainvälisen tuotannon osalta uutta ovat korealaisscifi My Holo Love elävänoloiseen hologrammiin rakastuvasta naisesta, brasilialainen kauhufantasia Spectros brasilialaisen noituuden ja japanilaisen Shinto-henkien yhdistelmästä, Narcosin ja Ozarkin luojan Martin Zimmermanin uusi latinalaisrikossarja Puerta 7, japanilaisdraama Followers sosiaalisen median vaikutuksista sekä meksikolainen draama Unstoppable kolmikon road tripistä.


Uusia dokumenttisarjoja ovat puolestaan Babies, joka nimensä mukaisesti kertoo tieteellisesti vauvojen ensimmäisestä vuodesta, sekä Restaurants on the Edge, jossa vieraillaan ongelmissa olevissa ravintoloissa ympäri maailman erikoisten kolkkien.

Hiljattain julkaistun Circle-realitysarjan tavoin uusi Love is Blind -reality tarjoaa kolmen viikon ajan uusia jaksoja, joissa tuntemattomat kilpailijat etsivät rakkautta ja menevät kihloihin tapaamatta naamatusten.

Myös draamaa ja toimintaa on tulossa. Gentefied kertoo Los Angelesissa asuvista ja taco-paikkaa pitävistä Moralesin serkuista ja puolestaan toimintasarja Queen Sono eteläafrikkalaisesta vakoojasta, joka kamppailee niin yksityis- kuin ammattielämässä.

Tässä kaikki helmikuun uudet Netflix Originals -sarjat aikajärjestyksessä ja linkkeineen:

Helmikuun 6.
Cagaster of an Insect Cage

Helmikuun 7.
Locke & Key
My Holo Love

Helmikuun 13.
Love is Blind

Helmikuun 17.
The Expanding Universe of Ashley Garcia

Helmikuun 20.
Spectros

Helmikuun 21.
Babies
Gentefied
Glitch Techs
Puerta 7

Helmikuun 26.
I Am Not Okay With This

Helmikuun 27.
Followers


Helmikuun 28.
Queen Sono
Restaurants on the Edge
Unstoppable (Desenfrenadas)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT