AfterDawn logo

Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ärsytystä sekä parantaa OLED-näyttöisen puhelimen akkukestoa.

Tumman teeman saat aktivoitua valitsemalla WhatsAppin asetuksissa valikon Keskustelut ja sieltä määritä teemaksi "Tumman". Kuten arvata saattaa, WhatsAppin värimaailma muuttuu tämän jälkeen tummaksi, mutta olennaisilta osin mikään muu ei muutu. Voit siis käyttää WhatsAppia totuttuun tapaan, vaikka taustavärit ovatkin tumman harmaita.

WhatsApp on synnyttänyt tummaa teemaa jo pitkän aikaa, mutta nyt se näyttäisi olevan projektin kanssa loppusuoralla. Facebookin omistukseen kuuluvat Messenger ja Instagram ovat jo julkaisseet ohjelmille tumman teeman.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki