AfterDawn logo

Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa eli käytännössä 1HD Music Television tarkoittaa paluut musiikkikanavien aikakauteen.

Kanava näkyy lähes koko Suomessa sillä sen peittoalueella sijaitsee 98 prosenttia Suomen kotitalouksista. Sisältöä esitetään vuorokauden ympäri, joten katsottavaa ja kuunneltavaa löytyy yön pimeimpinäkin hetkinä. 1HD Music Television lähtöisin Venäjältä, mutta sen toimintaa on laajennettu myös muualle.

"Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Digitan kanssa. Ensimmäistä kertaa laadukasta musiikkisisältöä tarjotaan maksutta antenni-tv-verkossa laajalla peittoalueella. 1HD Music Television -kanavan tiimimme vastaa uuden kanavan korkealaatuisesta sisällöstä ja pyrkii siihen, että kanava tarjoaisi monipuolisesti sisältöjä eri musiikkityylien kuuntelijoille. Meille on tärkeää, että voimme yhdessä Digitan kanssa mahdollistaa korkeatasoisen musiikkikanavan suomalaisiin koteihin", kertoo 1HD Music Televisionin Euroopan edustaja Kaido Laanjärv.


Aiheeseen liittyvää:
DNA lopettaa antenni-TV-verkon ylläpidon Suomessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki