AfterDawn logo

Minecraft päivittyi – PlayStation 4 -pelaajilla syytä päivitykseen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Minecraftin pelaajien kannattaa ladata tänään julkaistu Bedrock Edition -päivitys PlayStation 4 -pelikonsolille, sillä se sisältää vihdoin mahdollisuuden moninpelata muiden alustojen pelaajien kanssa.

Päivityksen asentamisen jälkeen PlayStation 4 -pelaajat voivat pelata peliä esimerkiksi Xbox One-, Windows 10-, Nintendo Switch-, iOS-, Android- ja Gear VR -pelaajia vastaan. Sony mahdollisti tällaisen alustariippumattoman moninpelaamisen aiemmin tänä vuonna, joten Minecraftista ominaisuuden tarjoaminen ei ole ollut varsinaisesti kiinni.

Xbox-, PC-, Switch- ja mobiilipelaajat ovat voineet pelata Minecraftia keskenään jo noin kahden vuoden ajan. Sonyn kanta ollut tällaista moninpelaamista vastaan, mutta yhtiön näkemykset joutuivat pahemman kerran törmäyskurssille Fortniten kohdalla. Lopulta Sony päätti löysätä vaatimuksiaan ja nyt ollaan tässä tilanteessa.


Minecraftista on Fortniten tapaan muodostunut todellinen ilmiö. Esimerkiksi tänä vuonna Minecraft-videot ovat olleet kaikkein katsotuimpia pelivideoita.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki