AfterDawn logo

Suomeen tuli täysin ilmainen suoratoistopalvelu

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Mediapalvelinohjelmistostaan parhaiten tunnettu Plex on julkaissut oman ilmaisen suoratoistopalvelun, jonka kautta pystyy katsomaan elokuvia, TV-sarjoja ja dokumentteja. Plexin suoratoistopalvelu näkyy niin netissä kuin Plexin useimmissa sovelluksissa.

Ilmaisen suoratoistopalvelun sisältö ei välttämättä koostu kaikkein uusimmista elokuvista, mutta se on oiva lisä täydentämään esimerkiksi Netflixin tai HBO:n sisältövalikoimaa. Maksuttomuuden kääntöpuolena tosin on se, että katsojalle esitetään toiston yhteydessä mainoksia. Varsinkin alkuvaiheessa Plexin esittämät mainokset voivat tuntua puuduttavilta, sillä mukana ei ole kovin montaa mainostajaa.

Suoratoistopalvelun sisältövalikoima vaihtelee myös voimakkaasti alueittain, joten jossakin maassa näkyvää elokuvaa ei välttämättä voi katsoa Suomessa. Sisällössä on myös vaihtuvuutta eli palveluun tulee ajoittain uutta katsottavaa, mutta samalla sieltä lähtee pois elokuvia.


Video on Demand -toiminto löytyy Plexin PC- ja mobiilisovellusten lisäksi Xbox One -sovelluksesta, mutta ei PlayStation 4 -ohjelmasta. Suoratoistopalvelun löytää Plex-ohjelmasta kohdasta Movies & TV.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki