AfterDawn logo

Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä

Matti Robinson Matti Robinson

BlizzCon 2019 oli julkistusten puolesta melkoisen kovan luokan tapahtuma. Olipa kyseessä Kiina-polemiikin peittely tai ei niin monet olivat innoissaan niin Overwatch 2:sta kuin erityisesti juuri ennen tapahtumaa vuotaneesta Diablo IV:stä.

Vaikka yhtiö esitteli jo melkoisesti pelisisältöä neljännestä Diablosta, niin siitä ei kuitenkaan paljastettu vielä julkaisupäivää – tai edes vuotta.

Yhtiön mukaan faneja aiotaan kuitenkin pitää jatkuvasti kehitystyössä mukana päivityksillä, jotka julkaistaan virallisessa blogissa. Blizzard-pomo Luis Barriga kertoi, että vaikka peli ei ole julkaisuvalmis vielä hetkeen, niin uutta tietoa siitä tuodaan kansan tietoon neljännesvuosittain.

Ensi vuonna Blizzard aikoo julkistaa tietoa pelin kehittymisestä noin kolmen kuukauden välein, alkaen huhtikuusta 2020. Tämän ja aiempien kommenttien perusteella pelin valmistuminen ei siis tule todennäköisesti kyseeseen vielä ensi vuonna.


On kuitenkin erikoista, että yhtiö on kertonut Diablo IV:n tulevan PC:n lisäksi PlayStation 4:llä ja Xbox One:lle, joille on tulossa seuraajat arviolta ensi vuoden lopulla, ennen uuden Diablon julkaisua.

Diablo IV -pelisisältöä esitteli BlizzConissa tubettaja Rhykker, jonka ensikatsaus löytyy täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT