AfterDawn logo

Netflixin marraskuun kaikki uudet Originals-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Marraskuun Netflixin elokuvatarjonta on timanttia, jossa huippuohjaaja Martin Scorsesen The Irishman on piikkipaikalla. Myös sarjojen osalta tarjonta on melkoisen vahvaa, ja uutta Originals-sisältöä saapuu tässäkin kuussa niin lapsille, teineille kuin aikuisille.

Tässä kuussa tarjolla on erityisen paljon kansainvälistä väriä. Uutuussarjoihin sitä tuovat tuovat 60-luvun Barcelonaan sijoittuva rikosdraama Hache, saksalainen poliittinen teinisarja We Are the Wave, Japanin alamaailmaan luisuvasta miehestä kertova SCAMS, mysteerinen thaimaalaissarja The Stranded, meksikolaisbändin huumebisneksien ongelmista kertova The Club, brassisarja suojelusenkeleistä Nobody's Looking, ranskalaisdraama Mytho diagnoosit väärentävästä vaimosta.

Kansainvälisisssä dokumenttisarjoissa on puolestaan tulossa Maradona in Mexico, jossa seurataan jalkapallolegendan edesottamuksia Dorados-joukkueen kanssa, sekä No Time for Shame (No hay tiempo para la verguenza), jossa tutustutaan Buenos Airesin argentiinalaiseen muotiguru Santiago Artemisiin. Lisäksi argentiinasta ponnistaa koko perheen musikaali GO!: The Unforgettable Party.


Singaporelainen reality-sarja Singapore Social seuraa kaupunkivaltion sosiaalisia kiemuroita niin työn, romanssin kuin perhesuhteidenkin osalta.

Myös stand up -komiikan osalta on tarjolla kansainvälistä sisältöä, sillä Zona Rosa esittelee Meksikon hauskimpia seksuaalivähemmistökoomikoita.

Yhdysvalloistakin tulee jälleen tietysti uutta Originals-sisältöä.

Lapsille katsottavaa tulee mm. Michael Douglasin, Adam Devinen, Keegan-Michael Keyn ääninäyttelemän Dr. Seussin Green Eggs and Hamin, värikkään Hello Ninja -animaation, sekä Akira Shiginon luoman Dino Girl Gaukon muodossa.

Reality-sarjoissa uutta on I'm with the Band: Nasty Cherry, jossa Charli XCX seuraa punk-tyttöbändin vaikeaa taivalta, sitcomeissa Dennis Quaidin tähdittämä Merry Happy Whatever ja omanlainen tv-kokemus on Dolly Parton's Heartstrings, jossa seurataan perheitä legendaarisen country-tähden biisien siivittämänä.

Marraskuussa tulee myös useita dokumenttisarjoja, joista Narcoworld: Dope Stories seuraa poliisin ja huumediilereiden välisiä kohtaamisia, The Movies That Made Us kertoo tarinan vaikutusvaltaisten elokuvien takaa, Rotten-dokumenttisarjan tekijän Broken suuntaa katseensa heikosti tuottetuihin kulutustavaroihin ja The Devil Next Door on tarina epäillystä Nazi-tappajasta, joka nimettiin Iivana Julman mukaan.

Alla vielä lista kaikista marraskuun uusista Originals-sarjoista kronologisessa järjestyksessa, ja linkkeineen. Muista katsastaa myös kaikki uudet marraskuun Originals-elokuvat.

Marraskuun 1. päivä
Hache
We Are the Wave
Hello Ninja
Marraskuun 4. päivä
The Devil Next Door
Marraskuun 6. päivä
SCAMS
Marraskuun 8. päivä
Green Eggs and Ham
Marraskuun 13. päivä
Maradona in Mexico
Marraskuun 14. päivä
The Stranded
Marraskuun 15. päivä
I'm with the Band: Nasty Cherry
The Club
GO!: The Unforgettable Party
Marraskuun 19. päivä
No hay tiempo para la verguenza
Marraskuun 22. päivä
Dolly Parton's Heartstrings
Narcoworld: Dope Stories
Nobody's Looking
Singapore Social
Dino Girl Gauko
Marraskuun 26. päivä
Zona Rosa
Marraskuun 27. päivä
Broken
Marraskuun 28. päivä
Merry Happy Whatever
Mytho
Marraskuun 29. päivä
The Movies That Made Us

1 KOMMENTTI

unwanted9 (vahvistamaton)1/1

Listalta puuttuu kokonaan Crown season 3 joka tulee 17.11.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki