AfterDawn logo

Razer Hammerhead True Wireless -nappikuulokkeet tarjoavat pienempää viivettä muihin kuulokkeisiin verratessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer, joka tunnetaan enemmän tietokoneen oheislaitteista eli näppäimistöistä ja pelihiiristä, on nyt julkaissut täysin langattomat nappikuulokkeet. Tämä uutuus on nimeltään Hammerhead True Wireless.

Razerin mukaan Hammerhead True Wireless -nappikuulokkeissa käytetään hieman erilaista versiota Bluetooth 5.0:sta, joka ansiosta viive on vain 60 millisekuntia. Kuulokkeet ovat tarkoitettu pelaamiseen ja tämä pienempi viive saavutetaan erillisen sovelluksen kautta, kun "pelitilan" laittaa päälle.

Kuulokkeiden taajuusvaste on 20 Hz – 20 kHz ja kuulokkeissa käytetään 13 mm:n elementtejä, joiden luvataan tuottavan laadukasta ääntä.

Hammerhead True Wireless nappikuulokkeissa on 13 mm elementit

Kuulokkeille luvataan kolmen tunnin akunkesto ja mukana tulevassa kotelossa on riittävästi virtaa neljää lataukseen (yhteensä 15 tuntia kuunteluaikaa). Kotelo ladataan USB-C -liitännän kautta.


Kun kuulokkeet ovat yhdistetty laitteeseen kerran, ne yhdistyvät automaattisesti, kun kuulokkeet ottaa pois kotelosta. Kuulokkeet tukevat myös kosketustoimintoja, niissä on mikrofoni ja sisältävät IPX4-luokituksen.

Razer Hammerhead True Wireless suositushinta on 119,99 euroa ja ne ovat saatavilla heti Razerin verkkokaupasta.

Lue myös:
Sennheiser GSP 370 arvostelu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT