AfterDawn logo

Lokakuun Netflixin Originals-elokuvat ja stand up -spesiaalit: Eddie Murphyä ja Meryl Streepiä

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix julkaisee lokakuussa peräti 21 uutta Originals-sarjaa, jotka listasimme jo eilen, mutta tulossa on myös valtaisasti uusia elokuvia ja stand up -spesiaaleja.

Itseasiassa tässä artikkelissa käsittelemme vielä isomman kasan uutuussisältöä.

Komediaa tarjoavat kansainvälisellä värillä meksikolaisnaisten puolisohausta kertova Ready to Mingle, vaimon valinnan edessä ortodoksiuskon kyseenalaistava sveitsiläiselokuva The Awakening of Motti Wolkenbruch, intialaiskomedia Upstarts ja terapiakoiran perässä nuorisovankilasta karvaavasta 17-vuotiaan espanjalaisnuoren seikkailusta kertova Seventeen.

Hollywood-komediasta huolehtii kukapa muukaan kuin itse Eddie Murphy, jonka Dolemite Is My Name kertoo Rudy Ray Mooresta ja hänen 70-luvun fiktiivisestä hahmostaan Dolemitesta. Eddie Murphyn lisäksi elokuvassa nähdään myös mm. Wesley Snipes ja Keegan-Michael Key.


Draamapuolelta löytyy puolestaan ranskalaiselokuva kolmesta eri tiensä valinneesta veljeksestä kertova Street Flow sekä Meryl Streepin, Gary Oldmanin ja Antonio Banderaksen tähdittämä The Laundromat, jossa kaksi jälkimmäistä näyttelee viekkaita lakimiehiä ja ensimmäinen rikasta leskeä.

Vakavampaan makuun tulee mm. teinikauhua Eli-elokuvan muodossa, saman nimiseen kauhunovelliin perustuva trilleri In the Tall Grass, Aaron Paulin tähdittämä Breaking Bad -elokuva El Camino: A Breaking Bad Movie, japanilaistrilleri The Forest of Love, psykologinen trilleri sairaalasta katoavista potilaista Fractured, enspanjalaiskauhuelokuva synkästä menneisyyden salaisuudesta The Influence ja käärmeen puremasta synkäksi muuttuva trilleri Rattlesnake.

Dokumenttielokuvissa on muutama uutuus, joista It Takes a Lunatic kertoo ohjaaja Wynn Handmanistä, joka opetti mm. Richard Gereä ja Michael Douglasia näyttelemään. Tell Me Who I Am puolestaan on Oscar-nimetty dokumenttielokuva erikoisista kaksoisveljistä ja Dancing with the Birds -luontodokumentti kertoo lintujen ihmeellisestä maailmasta.

Tarjolle tulee myös pari mielenkiintoista lyhytelokuvaa. Näistä Little Miss Sumo on biopic, joka kertoo 20-vuotiaasta naissumopainijasta, A 3 Minute Hug -dokumenttielokuva kertoo Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan erottamista ihmisistä ja tämän vuoden Sundance-festivaalin lyhytelokuvapalkinnon voittanut Ghosts of Sugar Land puolestaan tarttuu muslimiradikaalin läheisten kokemuksiin Teksasissa.

Stand up -spesiaaleista lokakuussa saapuvat Nikki Glaserin Bangin', Dean Colen Cole Hearted, Jenny Slaten Stage Fright sekä Arsenio Hallin Smart & Classy.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-elokuvat sekä stand up -spesiaalit lokakuussa aikajärjestyksessä:

Lokakuun 1.
Nikki Glaser: Bangin'


Lokakuun 2.
Ready to Mingle / Solteras

Lokakuun 4.
In the Tall Grass

Lokakuun 8.
Deon Cole: Cole Hearted

Lokakuun 11.
El Camino: A Breaking Bad Movie
The Forest of Love
Fractured
La Influencia
The Awakenings of Motti Wolenbruch

Lokakuun 12.
Banlieusards (Street Flow)

Lokakuun 16.
Ghosts of Sugar Land

Lokakuun 18.
Eli
The Laundromat
Seventeen
Tell Me Who I Am
Upstarts

Lokakuun 22.
Jenny Slate: Stage Fright

Lokakuun 23.
Dancing with the Birds

Lokakuun 25.
Dolemite Is My Name
Rattlesnake
It Takes a Lunatic

Lokakuun 28.
A 3 Minute Hug
Little Miss Sumo


Lokakuun 29.
Arsenio Hall: Smart & Classy


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT