AfterDawn logo

Amazon julkaisi uuden musiikkipalvelun audiofiileille

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Amazon on kertonut hiljattain uuden musiikkipalvelun lanseeraamisesta. Kyseessä on musiikin vaativimmille kuluttajille ja audiofiileille suunnattu Amazon Music HD.

Kyseessä on olemassaolevan Amazon Music Unlimited -musiikkipalvelun paremmin varusteltu sisar. Kun peruspalvelun plebit kuuntelevat 320 kilobitin striimivirtaa, niin kultakorvaisille Music HD -tilaajille tarjotaan sekä HD-audio jopa 850 kilobitin bitratella (16-bit/44.1 kHz) että Ultra HD -vaihtoehto huimalla 3730 kilobitin maksimilla (24-bit/192 kHz).

Erona näissä on, että HD-audio on saatavilla yli 50 miljoonaan musiikkikappaleeseen ja paras mahdollinen Ultra HD -laatu puolestaan vain joihinkin miljooniin.

Amazon Music HD:n kuuntelu tapahtuu Music Unlimitedin kanssa samasta Amazon Music -sovelluksesta, joka löytyy mm. Androidille ja iOS:lle.

Valitettavasti alkuun palvelu tulee saataville vain neljässä maassa, jotka ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa ja Japani. Laajentuminen on kuitenkin hyvinkin mahdollista.


Esimerkiksi Saksassa hinta on 14,99 euroa kuukaudessa (12,99 euroa Prime-tilaajille) sekä 19,99 euroa perhetilaukselle. Amazon tarjoaa palvelusta peräti kolmen kuukauden ilmaista kokeilujaksoa.

1 KOMMENTTI

cyborg1/1

Tuo "Ultra HD" on vähän turha, sen korkeammasta tarkkuudesta ei ihmiskorvin pääse nauttimaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki