AfterDawn logo

Tässä Apple TV+ -alkuperäissarja See:n ensimmäinen traileri

AfterDawn AfterDawn

Apple kertoi aiemmin tänään uusien iPhone-mallien esittelyn yhteydessä suoratoistopalvelunsa lanseeraamisesta. Alkuvuodesta paljastettu Apple TV+ -palvelu on saapumassa vihdoin markkinoille.

Yhtiö paljasti tänään hinnan (ainakin Yhdysvalloissa) sekä saatavuuden peräti sadassa maassa. Vain noin vitosen hintainen palvelu saapuu marraskuun alussa, ja jopa sisällöstä saatiin uutta makua.

Palvelun yksi julkaisun tärkeimmistä uutuuksista on Jason Momoan (Conan the Barbarian, Aquaman) tähdittämä synkkä ja dystopinen fantasiasarja See. Tim Cook esitteli sarjan ensimmäisen trailerin keynote-puheessaan.

Apple on julkaissut trailerin nyt myös YouTubessa ja se on vihdoin helposti kaikkien katsottavissa.

See-sarjan tarinassa kaikki maailman ihmiset ovat menettäneet näkökyvyn viruksen tuhottua valtaosan populaatiosta, kunnes tähtinäyttelijän Baba Voss -hahmolle syntyy näkevät kaksoset.


Hänen täytyy suojella lapsiaan kilpalevaa heimoa vastaan.

Nyt pidemmittä puheitta itse trailerin pariin.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT