AfterDawn logo

Syyskuun Netflix Originals -elokuvat ja stand up -spesiaalit

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin syyskuun tarjonnasta löytyy parikymmentä uutta tv-sarjaa sekä tusinan verran palaavia sarjoja. Uutta on luonnollisesti tulossa myös elokuvien ja stand up -komiikan rintamalla, joskin aivan samallaisiin mittoihin ei niissä päästä.

Netflixin alkuperäistuotannosta löytyy komediaa kuusitoistavuotiaan ja peräti 185-senttisen Jodi-koulutytön tarinassa nimeltä Tall Girl ja kulttisarja Between Two Fernsin elokuvamuunnoksen, Between Two Ferns: The Movie, muodossa, jossa mm. Kauhea kankkunen -elokuvista tuttu Zach Galifianakis jatkaa sarjan hulvattomia julkkishaastatteluja.

Hieman totisempaa viihdettä puolestaan tarjoaa sci-fi-draama In the Shadow of the Moon, jossa sarjamurhaajaa etsivä poliisi joutuu turvautumaan kuun syklien tulkintaan ratkaistakseen tapauksen.

Dokumenttien puolella tarjontaa vahvistaa Chelsea Handlerin Amerikan valkoisten etuoikeuksia kartoittava Hello, Privilege. It's Me, Chelsea sekä Evelyn, jossa sisaruksista koostuva kolmikko matkaa jalan Skotlannista Lontooseen veljen kuoleman jälkeen. Lisäksi Los Tigres del Norte at Folsom Prison kertoo Johnny Cashin ja Los Tigres del Norten legendaarisesta konsertista Folsomin vankilaan, josta on kulunut nyt 50 vuotta.


Kolmen elokuvan ja kolmen dokumentin lisäksi tulossa on myös kolme erittäin kovan luokan stand up -uutuutta. Bill Burr palaa räävikkäänä Netflix-lavalla uutuusspesiaalissaan Bill Burr: Paper Tiger, maailmankuulun vatsastapuhujan Jeff Dunhamin uusin on nimeltään Jeff Dunham: Beside Himself ja brittikoomikko Mo Gilliganiltä tulee ensimmäinen Netflix-spesiaali Mo Gilligan: Momentum.

Tässä kaikki mainitut uutuudet aikajärjestyksessä:

Syyskuun 10.
Evelyn
Bill Burr: Paper Tiger

Syyskuun 13.
Tall Girl
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Syyskuun 15.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison

Syyskuun 20.
Between Two Ferns: The Movie

Syyskuun 24.
Jeff Dunham: Beside Himself

Syyskuun 27.
In the Shadow of the Moon

Syyskuun 30.
Mo Gilligan: Momentum

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT