AfterDawn logo

Kaikki Netflixin omat elokuvat ja stand up -spesiaalit elokuussa

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin elokuun tuotanto alkuperäissarjoissa on melkoisen vahvaa. Erityisesti uusissa Netflix-sarjoissa on paljon katsottavaa (katso lista) ja palaavien sarjojen listallakin on mukavasti katsottavaa.

Tietysti myös elokuvarintamalla Netflix tuo elokuussa uutuuksia, mutta aivan samanlaista massaa ei saada. Uutuuselokuvissakin on tosin muutama erittäin mielenkiintoinen tapaus ja lisäksi tulossa on myös parit uudet stand up -spesiaalit.

Uutuuselokuvissa on tarjolla erityisesti komediaa. Niihin kuuluvat Marlon Wayansin tähdittämä slapstick-komedia Sextuplets, äitienpäivänä unohdettujen äitien pienimuotoisesta seikkailusta kertova Otherhood, jota tähdittävät mm. Patricia Arquette, Angela Bassett ja Felicity Huffman, sekä Christina Milianin tähdittämä romanttinen Falling Inn Love, jossa laitetaan kuntoon vanhaa uusiseelantilaista majataloa.


Kansainvälistä komediaa tarjoavat puolestaan ranskalaiskaverusten luokkakokousreissusta kertova Back to School sekä espanjalaiskomedia The Little Switzerland, jossa Baskimaan kyläläiset haluavat osaksi sveitsiä.

Kuun ainoa dokumenttielokuva on japanilaisen anima-animaation syntyyn ja nousuun perehtyvä Enter the Anime ja lisäksi tarjolla on elämänkertaelokuva Kardec ranskalaisesta spiritismin isästä Allan Kardecista.

Stand up -spesiaaleissa tarjolla on puolestaan Simon Amstellin Set Free sekä The Carmichael Show'sta tutun Tiffany Haddishin Tiffany Haddish Presents: They Ready.

Tässä vielä lista elokuun uusista Netflix Originals -elokuvista ja stand up -speciaaleista järjestyksessä:

Elokuun 2.
Otherhood
Elokuun 5.
Enter the Anime
Elokuun 13.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Elokuun 16.
The Little Switzerland
Sextuplets
Elokuun 20.
Simon Amstell: Set Free
Elokuun 29.
Falling Inn Love
Kardec
Elokuun 30.
La Grande Classe

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT