AfterDawn logo

DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Suomessa valtakunnallista antennitelevisioverkkoa operoiva Digita on päättänyt ostaa DNA:n antenniverkon maksutelevisioliiketoiminnan. DNA:n maksutelevisioasiakkaat siirtyvät Digitalle vuoden 2020 ensimmäisenä päivänä.

Kauppa koskettaa vain DNA:n antenniverkon maksu-TV-toimintoja, joten DNA:n kaapeli- ja laajakaistapalveluihin sillä ei ole vaikutusta. Myytävällä liiketoiminnalla on historiaa aiemmin maksu-TV-palveluita antennitalouksiin tarjonneeseen PlusTV:hen, jonka DNA osti vuonna 2013 Teracom Groupilta.

DNA:n ja Digitan väliseen kaupan sisältyy myös ehto maksu-TV-palveluiden tarjoamisesta DNA:n myyntikanavista, joten palvelut eivät häviä DNA:n valikoimista vaikka niiden tarjoaja muuttuukin.

"Tarkoituksenamme on laajentaa maksu-tv:n peittoaluetta nykyisestä ja näin tarjota yhä useammalle tv-katsojalle mahdollisuus tilata maksullisia sisältöjä. Lisäksi suunnittelemme jo vapaasti katsottavilta kanavilta tuttujen hybridi-tv-palveluiden tuomista osaksi maksu-tv-tarjontaa. Myös uusien kaupallisten mallien lanseeraaminen sisällöntarjoajille on kehitteillä", kertoo Digitan vastaava toimitusjohtaja Markus Ala-Hautala.


Aiheeseen liittyvää:
DNA lopettaa antenni-TV-verkon ylläpidon Suomessa.

1 KOMMENTTI

PlusTV (vahvistamaton)1/1

Vielä löytyy koneesta PlusTV:n kortti, että saa nähdä millainen paske nyt tulee tarjolle. Tosin MTV pilasi oman tarjonnansa paketoimalla maksukanavansa C More:ksi. En halua maksaa 30€/kk, että näen yhden katsottavan ja repullisen muita turhia kun vielä ainakin näen samalla rahalla 7 katsottavaa kanavaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki