AfterDawn logo

WhatsAppin ja Facebookin kuvaongelmat ratkaistu – Palvelut toimivat taas

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Maailman viestivä kansa sai ihmetellä eilen kun kuvat eivät tahtoneet toimia Facebookin palveluissa. Kuvat eivät latautuneet Facebookissa, Instagramissa eikä WhatsAppissa. Pitkään kestänyt katkos on nyt kuitenkin saatu korjattua.

Valokuvien lisäksi esimerkiksi ääniviestit ja videot eivät toimineet eilen WhatsAppissa. Mediat kyllä pystyi lähettämään, mutta vastaanottajan päässä niitä ei pystynyt toistamaan. Tavalliset tekstimuotoiset viestit sen sijaan toimivat eilenkin täysin moitteettomasti. Facebookin mukaan medioiden lähettäminen onnistuu jälleen täysin normaalisti kaikilla käyttäjillä, mutta ei sen tarkemmin paljastanut syitä katkokselle.

Eilen koettu katkos oli laatuaan jo kolmas tänä vuonna. Maaliskuussa Facebook oli tavoittamattomissa pitkään palvelinmuutosten takia ja huhtikuussa katkos iski Facebookiin, Instagramiin ja WhatsAppiin.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT