AfterDawn logo

Apple Music jatkaa kasvuaan – Spotify on edelleen kaukana

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Applen verkkopalveluista vastaava johtaja Eddy Cue paljasti ranskalaiselle Numerama-julkaisulle, että Apple Music -suoratoistopalvelulla on tällä hetkellä yli 60 miljoonaa tilaajaa. Lukema sisältää myös ilmaisella koeajalla olevat käyttäjät.

Jäljestä päin suoratoistobisnekseen tullut Apple ei ole vielä onnistunut kirimään markkinajohtaja Spotifyn rinnalle tilaajamäärissä, sillä ruotsalaislähtöisellä palvelulla on huhtikuussa ilmoitettujen lukujen mukaan yli 100 miljoonaa premium-asiakasta. Spotifyn ilmoittamaan lukemaan sisältyy niin ikään ilmaisessa kokeilujaksossa olevat käyttäjät, jotka ovat ilmoittaneet palvelulle maksukorttitietonsa.

Viime keväänä Apple kertoi palvelulla olevan 50 miljoonaa asiakasta, joten tilaajien määrä on kasvanut vuodessa 10 miljoonalla kappaleella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki