AfterDawn logo

Googlen pilvipelipalvelun tiedot vuotivat jo – Ei olekaan pelaamisen Netflix

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Googlen on määrä kertoa pian yksityiskohtia Stadia-pilvipelipalvelun julkaisuun liittyen, mutta kanadalainen La Presse -julkaisu ehti vuotamaan tiedot julkisuuteen. Artikkeli on sittemmin otettu pois verkosta.

Artikkelissa kerrottiin, että Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia. Ainakin Kanadassa palvelu julkaistaan marraskuussa ja sen hinta on 11,99 Kanadan dollaria (7,9 euroa). Tilauksella on mahdollista pelata pelejä 4K-tarkkuudella ja 60 FPS:n kuvataajuudella. Verkkoyhteyden osalta minimivaatimuksena on 10/1 Mbps:n liittymä.

Stadian julkaisuvalikoimiin kuuluvat ainakin Assassin's Creed Odyssey, Doom, The Division 2, Destiny 2 ja Tomb Raider -pelit. Ei ole kuitenkaan selvää, että ovatko nämä pelit osa kuukausimaksullista palvelua vai pitääkö niistä maksaa vielä erikseen.


La Pressen mukaan Google aikoisi julkaista ensi vuonna Stadiasta ilmaisen version, jossa grafiikoiden tarkkuus on rajattu Full HD -resoluutioon.

1 KOMMENTTI

user_org (vahvistamaton)1/1

Lainaus:

Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia.


Mitä tässä tarkoitetaan, asennetaan/suoritetaan osittain paikallisesti ? koskeeko se vain noit uusimpia maksullisia, vai kaikkia ?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT