AfterDawn logo

Sähköpotkulaudat rantautuivat Turkuun

Jami Virtanen Jami Virtanen

Turkulaiset ovat tänään voineet törmätä kadunvarsille pysäköityihin sähköpotkulautoihin.

Aikaisemmin Helsingissä toiminut ruotsalaisyritys VOI on aloittanut toimintansa tänään myös Turussa. Yrityksen potkulautoja on ympäri Turkua. Kuka tahansa voi ottaa sähköpotkulaudan käyttöönsä älypuhelinsovelluksen avulla. Turussa palvelulla on hintaa 25 senttiä minuutilta. Lisäksi aloitusmaksu on aina matkan aloittaessa yhden euron.

Aikaisemmin keväällä Helsingissä käytössä olleista laudoista on käyty mediassa kovaa keskustelua, kun laudat ovat lojuneet ympäri jalkakäytäviä ihmisten parkkeeratessa niitä miten sattuu. Nähtäväksi jääkin, onko myös Turussa tulossa sanomista lautojen parkkeerauksesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT