AfterDawn logo

Tässä kaikki Netflixin uudet tv-sarjat ensi kuussa

Matti Robinson Matti Robinson

Toukokuu tuo tullessaan jälleen uutta Netflix-tuotantoa, ja siihen lukeutuu tietysti mm. 19 Originals-elokuvaa, joista kerroimme jo aiemmin.

Elokuvien lisäksi Netflixillä on tarjota vieläpä jopa enemmän sarjamuotoista sisältöä, joka on ensi kuussakin jälleen melkoisen monimuotoista. Tässä käymmekin läpi mitä Netflixin yksinoikeudella tuottamia uutuussarjoja toukokuu tuo tullessaan.

Dokumenttisarjoja ovat homoseksuaalin hyväksymisestä kiinalaisperheen sisällä kertova All In My Family, meksikolaissalamurhaan perehtyvä 1994 sekä hurrikaani Marian jälkipyykistä Puerto Ricossa kertova After Maria.

Lapsille puolestaan viihdettä tarjoavat lintukaveruksien Tuca & Bertie sekä musiikkiohjelmat True and the Rainbow Kingdom ja Chip & Potato.

Kansainvälistä väriä tarjoavat mm. espanjalaistrilleri Alta Mar (High Seas) sekä Koreasta ponnistavat romanttinen One Spring Night ja draama Abyss.


Draamaa on tarjolla muutenkin, siitä pitävät huolen teinidraamat The Society ja How To Sell Drugs Online (Fast), romanttinen kiinalaissarja Well-Intended Love ja hieman jännittävämpi Renée Zellwegerin tähdittämä draama WHAT / IF.

Komediapuolella puolestaan uutuuksia ovat miehen ja Bruno-koiraa seuraava It's Bruno!, teinikomedia Malibu Rescue, Christina Applegaten tähdittämä dramedia Dead to Me sekä roastmaster Jeff Rossin Historical Roasts.

Koska Netflixillä on vahva tausta rikossarjoissa, niin toukokuussa niihinkin lisätään uutta verta. Uusia tulokkaita ovat huumepiireihin soluttautuvista agenteista kertova Undercover, Sacramento County Jailin naisvankilaan sijoittuva Jailbirds sekä Central Park Five raiskaus- ja pahoinpitelytapaukseen ja sen oikeudenkäyntiin perustuva When They See Us.

Lisäksi Netflix-uutuuksiin toukokuussa kuuluu vielä tuntematon Killer Ratings, anime-sarja revisions sekä tositelevisiokilpailu Flinch.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-sarjat julkaisujärjestyksessä:


Uutuussarjoja (kuten myös elokuvia) voit seurata päivä päivältä myös osoitteessa high.fi/netflix-uudet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT