AfterDawn logo

Chromesta julkaistiin uusi versio!

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Google on julkaissut suositusta Chrome-verkkoselaimesta version 74. Uusi selain on saatavilla kaikille merkittävimmille ohjelmistoalustoille: Windowsille, macOS:lle, Linuxille, Androidille ja iOS:lle. Selain on saatavilla sovelluskaupoista ja osoitteesta google.com/chrome.

Käyttäjälle päin näkyviä merkittäviä muutoksia uusin versio ei valitettavasti sisällä, mutta iloisia uutisia on kuitenkin luvassa niille, joille puhelin aiheuttaa herkästi matkapahoinvointia. Chromesta voi nimittäin kytkeä kaikki animaatiot pois päältä, jolloin efektit ja siirtymät eivät enää ärsytä sisäkorvaa arjessasi. Asetus löytyy helppokäyttötoiminnoista (Accessibility).

Mobiiliselaimen stabiiliutta ja suorituskykyä on myös parannettu. Google nimesi myös Data Saver -tilan Lite Modeksi. Kehittäjille tarkoitettuja uusia ominaisuuksia käydään läpi alla olevalla videolla.

2 KOMMENTTIA

kmannine1/2

Kommentti

Jarzka_2/2

Olihan tässä näkyvä Windows 10 Dark Mode -tuki

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT