AfterDawn logo

Suomalaispelaaja selviytyi Fortniten MM-kisojen finaaleihin

Jami Virtanen Jami Virtanen

Suomalainen Lassi "BELAEU" Kallio pelasi itselleen viikonloppuna paikan Fortniten World Cupin finaaleihin.

Fortniten World Cupin finaalit pelataan heinäkuun lopussa New Yorkissa. Karsinnat finaaleihin alkoi menneenä viikonloppuna, joten Kallio varmisti paikkansa ensimmäisten joukossa. Suomalainen sijoittui viikonlopun karsinnoissa neljänneksi Euroopan servereillä, joka oikeutti finaalipaikkaan kahdeksan parhaan lunastaessa paikan Euroopasta New Yorkiin. Viikonlopun sijoituksesta Kallio kuittaa 2500 dollaria, jonka lisäksi jokainen tiensä finaaleihin selvittänyt tienaa heinäkuun turnauksesta vähintään 50 000 dollaria.

Forniten World Cupin finaaleihin tiensä ympäri maailmaa lunastaa tulevina viikkoina 100 soolopelaajaa sekä 50 paria. Heinäkuussa järjestettävien finaalien palkintopotissa on huimat 30 000 000 dollaria.

Lassi Kallio pelaa urheiluseura HIFK:n e-urheilujoukkue Helsinki REDS:ssä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT