AfterDawn logo

Samsung siirtyy ympäristöystävällisiin pakkausmateriaaleihin

Jami Virtanen Jami Virtanen

Samsung on ilmoittanut vähentävänsä jatkossa pakkausmateriaaleissaan muovin käyttöä ja siirtyvänsä entistä enemmän ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön.

Vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla yhtiö aikoo vaihtaa tuotteidensa ja lisälaitteiden pakkaamiseen käytetyt materiaalit ympäristöystävälliseksi, kuten kierrätettyä sekä uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja muoveja.

Muoviset pidikkeet, joihin älypuhelimet, tabletit sekä esimerkiksi älykellot on pakattu, yhtiö aikoo vaihtaa paperimassasta tehtyihin pidikkeisiin. Lisäksi laitteiden ympärillä olevat muovit vaihdetaan ympäristöystävällisiin. Laturit yhtiö aikoo muuttaa mattapintaisiksi, jolloin se pystyy luopumaan muovisen suojakalvon käyttämisestä.

Paperin käytön lisääntyessä yhtiö aikoo käyttää vain maailmanlaajuisten ympäristöorganisaatioiden hyväksymiä kuitumateriaaleja. Vuoteen 2030 mennessä Samsung pyrkii käyttämään 500 000 tonnia kierrätettyä muovia sekä keräämään 7,5 miljoonaa tonnia käytettyjä tuotteita.


Yhtiöstä kerrotaan sen olevan sitoutunut kierrätäämään raaka-aineita, sekä vähentämään saasteita joita sen valmistamat tuotteet aiheuttavat. Samsung aikoo ottaa ympäristöystävälliset materiaalit käyttöön silläkin uhalla, että se nostaa yhtiön kuluja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki