AfterDawn logo

Oletko kaivannut rullattavaa televisiota? LG julkaisee sellaisen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Televisiovalmistajat keksivät kilpaa uusia keinoja, joilla ne saisivat kuluttajat päivittämään pari vuotta vanhan televisionsa uuteen. Näyttöpaneelin kokoa on kasvatettu, resoluutiota kasvatettu ja television paksuutta ohennettu. Keinot alkavat olla vähissä, mutta LG on keksinyt uuden tavan vakuuttaa sinut ostamaan kalliin television.

LG:n idea on televisio, jonka näytön voi tarvittaessa rullata piiloon. Yhtiö esitteli konseptia konseptia hyödyntävää laitetta tämän vuoden CES-messuilla. Television OLED-paneelilla oli kokoa 65 tuumaa ja näytön sai rullattua motorisoidusti alustan sisään kun televisiota ei tarvinnut pitää esillä.

Rullattavalla televisiolla on toinenkin etu: osa näyttöpaneelista voidaan rullata piiloon, jolloin näytön kuvasuhdekin muuttuu. Tällä tavoin mustat "surunauhat" saadaan piiloon.

Bloombergin lähteiden mukaan LG aikoo tuoda rullattavan television markkinoille vuoden 2019 aikana.

3 KOMMENTTIA

Dafly1/3

En ole kaivannut rullattavaa televisiota. Tuntuu aika turhalta innovaatiolta.

pkaksp2/3

Tuo ruma laatikko vie tv-tasolta enemmän tilaa ku nykyinen tv-jalusta. Eikä tuota ilmeisesti voi ripustaa seinälle. En ostais.

user_org (vahvistamaton)3/3

Kyllä tuollaiselle olisi käyttöä, toinen sitten paljonko siitä maksaisi ylimääräistä, eli siihen taitaa monella kaatua.

Tuossa osa näytössä on myös ideaa, mutta hyödyntämista taitaa syödä ikääntyminen, paitsi jos laite osaa sitä hyvin vähentää ja vaikutuksen kompensoida.

Vaikuttaa myös millainen se kaupallinen tuote on.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki